Image and video hosting by TinyPic

30/11/11

Διαβάστε τι σκέφτηκαν τα πολιτικά κτήνη για να τρομοκρατήσουν τον κόσμο. Παλιό κόλπο του ΠΑΣΟΚ «κύριε» δοτέ των Γερμανών Παπαδήμο, δεν μασάμε, δικοί σας άνθρωποι είναι...

Συναγερμός έχει σημάνει σε κυβέρνηση και ΕΛ.ΑΣ. από πληροφορίες για επικείμενο τρομοκρατικό χτύπημα. Οι πληροφορίες που έχουν φτάσει στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία αξιολογούνται ως σοβαρές και ήδη σε επιφυλακή βρίσκονται οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. που υπηρετούν σε κυβερνητικά στελέχη και άλλα πρόσωπα που θα μπορούσαν να βρεθούν στο "στόχαστρο" των επίδοξων τρομοκρατών. Σε επαγρύπνηση έχουν ήδη τεθεί οι δυνάμεις ασφαλείας γύρω από τα τρία κόμματα της κυβέρνησης συνεργασίας, αλλά και πρόσωπα της πολιτικής και οικονομικής ζωής του τόπου.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του "Εθνους", οι "κοριοί" των αρμόδιων υπηρεσιών "έπιασαν" ύποπτους διαλόγους και κωδικοποιημένα μηνύματα που περιγράφουν την πρόθεση για επικείμενο χτύπημα στην Αθήνα. Τα στοιχεία διασταυρώθηκαν από τους ειδικούς και εκτιμήθηκε πως πρόκειται για "αξιόπιστα και πολύ σοβαρά δεδομένα που χρήζουν περαιτέρω ανάλυσης και ενημέρωσης της πολιτικής ηγεσίας".
Οι πληροφορίες έκαναν λόγο για προετοιμασία μεγάλης επίθεσης που θα προκαλέσει πλήγμα στην καρδιά του πολιτικού συστήματος. Η Αντιτρομοκρατική ενημέρωσε τα ανώτατα στελέχη του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για τη σοβαρότητα της κατάστασης. Ακολούθησε επικοινωνία σε ανώτατο επίπεδο με κορυφαίους παράγοντες των τριών κομμάτων που συμμετέχουν στην κυβέρνηση, προκειμένου να αυξηθούν τα μέτρα ασφαλείας και κτίρια και άνθρωποι να τεθούν υπό "ασφυκτική" προστασία. Συστήθηκε δε εχεμύθεια και απόλυτος έλεγχος των διαρροών.
Αύξησαν τις ασφάλειες
Κάτω από την πίεση του ενδεχόμενου κινδύνου, η φρουρά στα φυσικά πρόσωπα που θα μπορούσαν να αποτελέσουν στόχο αυξήθηκε. Υπουργοί, υψηλόβαθμα στελέχη υπουργείων και εκπρόσωποι ευρωπαϊκών και διεθνών φορέων στην Ελλάδα βρίσκονται υπό στενή επιτήρηση. Στο ίδιο μοτίβο κινούνται οι αρχές και για τους παράγοντες του οικονομικού και επιχειρηματικού κόσμου, καθώς και πρόσωπα που κυριαρχούν στη δημόσια ζωή.

Οι υπεύθυνοι ασφαλείας σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να σημειωθούν λάθη και παραλείψεις στη διαδικασία φύλαξης υψηλών προσώπων. Οι αρχές εκτιμούν πως οι πολιτικές και κοινωνικές εξελίξεις, σε συνδυασμό με την κρίση και τα μέτρα λιτότητας που έχουν επιβληθεί, μπορεί να αποτελέσουν αιτίες επανεμφάνισης οργανώσεων που βρίσκονται εν υπνώσει για πολύ καιρό...
Πέρα από τα κεντρικά κτίρια των κομμάτων που βρίσκονται σε "κόκκινο συναγερμό", αυξημένες είναι οι περιπολίες και οι... σκοπιές σε κτίρια όπως η Βουλή, το υπουργείο Οικονομικών και άλλα σημαντικά υπουργεία, τα κτίρια της Εε σε Σύνταγμα και Βασ. Σοφίας, όπως επίσης και οι πρεσβείες των ΗΠΑ και της Μεγάλης Βρετανίας. Την προσοχή τους εστιάζουν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. και σε μεγάλα τραπεζικά συγκροτήματα. Σε υψηλή επαγρύπνηση έχει τεθεί ολόκληρο το κέντρο.
Μέτρα προστασίας
Περιφρουρούνται από άνδρες της ΕΛ.ΑΣ.:
υπουργοί, κυβερνητικά στελέχη
τα κόμματα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση συνεργασίας
κτίρια-σύμβολα, όπως η Βουλή, το υπουργείο Οικονομικών, τα γραφεία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο κέντρο της Αθήνας
κατοικίες και εταιρείες γνωστών επιχειρηματιών και γνωστών προσώπων της οικονομικής ζωής
κτίρια πρεσβειών, όπως των ΗΠΑ και της Βρετανίας, καθώς και τραπεζικά κτιριακά συγκροτήματα.

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .