Image and video hosting by TinyPic

28/11/11

Με εξώδικα και καναπέδες δεν θα δείτε αποτέλεσμα. Απλά τα εξώδικα τα διαβάζουν στις τουαλέτες τους καθώς αφοδεύουν. Χρειάζεται αραβική άνοιξη πλέον, αλλιώς θα πεθάνουμε όλοι μας...

Με εξώδικο κατά του διευθύνοντος συμβούλου της ΔΕΗ Αρθούρου Ζερβού και απεργιακές κινητοποιήσεις απαντούν στις μειώσεις των αποδοχών τους οι εργαζόμενοι στα ορυχεία και τους σταθμούς παραγωγής .Με τις νέες μειώσεις το μεγαλύτερο σωματείο εργαζομένων της επιχείρησης ,υποστηρίζει ότι οι μειώσεις στις αποδοχές τους έφτασαν το 48% ,ενώ τη ίδια ώρα οι διοικητικοί υπάλληλοι προστατεύονται από την διοίκηση.

Το Σωματείο «ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ» αναφέρει:

«Έναν μήνα μετά, κατέληξαν σε ένα σχέδιο που βασίζεται στην προχειρότητα, στην αδικία, την αντιπαραγωγική λογική και στη συντριβή των εργαζομένων στους Σταθμούς και στα Ορυχεία, με απώτερο φυσικά στόχο να διαλύσουν τη ΔΕΗ.

«Το σχέδιο για τις μειώσεις μισθοδοσίας που πραγματοποιείται, προβλέπει περικοπές που ξεπερνάνε το 25% στους μισθούς των εργαζομένων σε Σταθμούς και Ορυχεία. Εάν δε στις μειώσεις αυτές προστεθούν και οι μειώσεις των νόμων 3833/10 και 3845/10 που για τους εργαζόμενους στους Σταθμούς και τα Ορυχεία ήταν και πάλι της τάξεως του 23%, αντιλαμβάνεστε ότι πραγματοποιείται μια τεράστια μείωση άνευ προηγουμένου της τάξεως του 48%, όταν ο νόμος 4024/11 προβλέπει μείωση των αποδοχών έως 35%.»

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .