Image and video hosting by TinyPic

28/11/11

Οι εργατοπατέρες κάνουν ότι κλαίνε, ενώ ξεκαρδίζονται κάτω από τα μουστάκια τους, αφού δεν έκαναν ούτε μια κίνηση κατά των δοσίλογων πολιτικών...

«Αποφράδα ημέρα για το Δημόσιο και τους Δημοσίους Υπαλλήλους είναι η σημερινή, καθώς η μνημονιακή συγκυβέρνηση θέτει σε εφαρμογή τις διατάξεις για ένταξη σε “προσυνταξιοδοτικό καθεστώς” και “εργασιακή εφεδρεία”, οδηγώντας σε έμμεση απόλυση δεκάδες χιλιάδες Δημοσίους Υπαλλήλους», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εκτελεστική επιτροπή της ΑΔΕΔΥ αντιδρώντας στην εφεδρεία.

«Με τις παραπάνω διατάξεις, χωρίς να υπολογίζεται το βαρύ ανθρώπινο κόστος, καταργείται η μονιμότητα των Δημοσίων Υπαλλήλων, για πρώτη φορά από την ίδρυση του ελληνικού κράτους κι έπειτα από έναν ολόκληρο αιώνα καθιέρωσής της. Ταυτόχρονα, προσβάλλονται η νομιμότητα και το ίδιο το Σύνταγμα της χώρας!», συνεχίζει η ανακοίνωση, ενώ προσθέτει πως «η αποχώρηση 20.000 μονίμων υπαλλήλων και ο προγραμματισμός τρόικας και συγκυβέρνησης, να ακολουθήσουν δεκάδες χιλιάδες απολύσεις την επόμενη διετία, θα έχουν δραματικές επιπτώσεις και για πολλούς άλλους εργαζόμενους που οδηγούνται σε βίαιη αποχώρηση και σε καθεστώς ημιανεργίας».

Τέλος, «καλεί όλους τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν μαζικά στη Γενική Απεργία που έχουν εξαγγείλει από κοινού οι δύο τριτοβάθμιες συνδικαλιστικές οργανώσεις, Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και Γ.Σ.Ε.Ε. την Πέμπτη 1η Δεκεμβρίου 2011 και στην προγραμματισμένη συγκέντρωση στο Πεδίο του Άρεως στις 11.00 π.μ.».

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .