Image and video hosting by TinyPic

29/11/11

Την Πέμπτη θα δείξει τα....... λεφτά ο Τσάκας Τσούκας. Από Πέμπτη σε Πέμπτη το πάει. Ξύλο πότε πρέπει να φάει;

Η θετική έκβαση της υπόθεσης των μετοχών του Παναθηναϊκού και του πρίγκιπα Αλ Σαούντ, συνεχίζει να… αιωρείται από το περιβάλλον του Σαουδάραβα, παρά το γεγονός πως ούτε σήμερα εμφανίστηκαν τα λεφτά.

«Μετά την Τετάρτη, είναι υποχρέωσή μας να τα δείξουμε», είπε ο Τσάκας, που δεν συναντήθηκε τελικά με τον μάνατζερ του Ροναλντίνιο.

Παρότι ο εκπρόσωπος του πρίγκιπα μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον ΟΦΗ είπε: «Αύριο θα δείξουμε την δύναμή μας», με σκοπό να τον πιστέψουν όσοι τον προπηλάκισαν, σήμερα αυτό δεν έγινε. Η βεβαιότητά του όμως πως αυτό θα γίνει μετά την Τετάρτη, ήταν έκδηλη.

«Αύριο θα πάρω τον οικονομικό έλεγχο στα χέρια μου και όλες οι διαδικασίες που έχω πει, θα γίνουν όπως ακριβώς τις είχαμε αναγγείλει», ισχυρίστηκε ο Βλάσης Τσάκας. Όσο για το εάν θα αποχωρήσουν μετά την συμπεριφορά ορισμένων οπαδών προς τον ίδιο πριν αλλά και μετά την λήξη της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ, ο εκπρόσωπος του πρίγκιπα, εμμένει σε ότι έχει πει από χτες. «Την Πέμπτη, θα πάρουμε τις οριστικές αποφάσεις».

Όσον αφορά τα μεταγραφικά σχέδια του πρίγκιπα και της ομάδας του, αν και ο Βλάσης Τσάκας είχε πει πως θα Δευτέρα θα συναντούσε τον αδερφό και μάνατζερ του Ροναλντίνιο, Ρομπέρτο Ασις, κάτι τέτοιο δεν έγινε διότι δεν ήρθε καν στην Ελλάδα ο αδερφός του παίκτη.

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .