Image and video hosting by TinyPic

23/11/11

Ποιος χρηματοδοτεί τους φασίστες στην Γερμανία;

Έκκληση προς την κυβέρνηση της Γερμανίας να ξεκινήσει άμεσα έρευνες για τις πρόσφατες ρατσιστικές επιθέσεις, εξετάζοντας τις συσχετίσεις τους με θεσμούς και πιστωτικούς οργανισμούς, απηύθυνε την Τρίτη ο πρωθυπουργός της Τουρκίας, Recep Tayyip Erdogan.

Μιλώντας στην κοινοβουλευτική ομάδα του κυβερνώντος κόμματος «Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης», ο ισχυρός άνδρας της Τουρκίας εξήγησε ότι οι δολοφονίες οκτώ Τούρκων και ενός Έλληνα από νεοναζί που ήρθαν στο φως καταδεικνύουν ότι υπήρχε μια πιο ισχυρή οργάνωση από μια απλή ομάδα ακροδεξιών.
«Γερμανικά ιδρύματα και πιστωτικοί οργανισμοί υποστηρίζουν συνωμοσίες εναντίον της Τουρκίας, των Τούρκων και των ξένων γενικά», υποστήριξε αρχικά.

«Αυτή η οργάνωση πρέπει να ερευνηθεί. Σε ποιον δίνουν δάνεια; Χρησιμοποιούνται αυτά τα δάνεια όπως υποστηρίζεται; Δεν φτάνει να λένε: “Η ακροδεξιά το έκανε αυτό”. Δεν είναι τόσο ρηχό», πρόσθεσε.

«Οι Αρχές της Γερμανίας θα μπορούσαν να παραδειγματιστούν από την έρευνα που διεξάγεται στην Τουρκία για την δράση μυστικών οργανώσεων», συμπλήρωσε επίσης, αναφερόμενος πιθανότατα στη δίωξη των μελών του εθνικιστικού δικτύου «Εργκενεκόν» που φέρεται να επιδίωκε να ανατρέψει την κυβέρνησή του.

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .