Image and video hosting by TinyPic

21/11/11

Σε διαθεσιμότητα δύο αστυνομικοί για χημικά σε φοιτητές...

Σε διαθεσιμότητα τέθηκαν δύο αστυνομικοί από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, λόγω απρόκλητης χρήσης χημικών εις βάρος φοιτητών, με αποτέλεσμα δύο από αυτούς να εισαχθούν στο νοσοκομείο. Το περιστατικό έχει εγείρει πολλές διαμαρτυρίες και οι φωνές που ζητούν να παραιτηθεί η πρύτανης Λίντα Κατέχι συνεχώς πληθαίνουν.

Η ίδια δήλωσε «βαθύτατα θλιμμένη που αυτό συνέβη στην πανεπιστημιούπολή μας και ως πρύτανης, υπόσχομαι να προβώ σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να διασφαλίσω ότι δε θα ξανασυμβεί κάτι τέτοιο στο μέλλον».

Η αρχηγός της αστυνομίας του πανεπιστημίου, Ανέτ Σπικούτσα, είπε ότι «αυτό (η αποπομπή των αστυνομικών) ήταν το σωστό τη δεδομένη χρονική στιγμή, μέχρι να διαλευκανθεί η υπόθεση, ελπίζω σύντομα».

Από την άλλη , η εκπρόσωπος της αστυνομίας Κλαούντιο Μορέιν, δήλωσε ότι οι αστυνομικοί έκριναν ότι βρίσκονταν εγκλωβισμένοι από τους φοιτητές (οι οποίοι έκαναν καθιστική διαμαρτυρία) και αναγκάστηκαν να προβούν σε χρήση χημικών για να απομακρυνθούν».

Το μέλλον της Λ. Κατέχι στην ηγεσία του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια στο Νέιβις πάντως, θα πρέπει να θεωρείται εξαιρετικά επισφαλές, καθώς εκτός από τους φοιτητές δεν είναι λίγοι πλέον και οι καθηγητές του πανεπιστημίου που συντάσσονται μαζί τους με έναν εξ’ υμών, τον Νέιθαν Μπράουν, βοηθό καθηγητή, να γράφει στην κα. Κατέχι:


«Ζητώ την παραίτησή σας καθώς είστε ανίκανη να ανταποκριθείτε στη δουλειά σας. Είστε ανίκανη να διασφαλίσετε την ασφάλεια των φοιτητών του πανεπιστημίου. Για την ακρίβεια, αποτελείτε τη νούμερο ένα απειλή για τους φοιτητές του πανεπιστημίου!».



Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .