Image and video hosting by TinyPic

30/11/11

Συνελήφθησαν διακινητές ναρκωτικών...

Συνελήφθησαν χθες το απόγευμα στη Λάρισα από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου ένας 39χρονος ημεδαπός και ένας 24χρονος αλλοδαπός, εις βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για εμπορία και κατοχή ναρκωτικών ουσιών (ηρωίνης - κάνναβης). Επιπλέον δικογραφία σχηματίσθηκε και εις βάρος ακόμα ενός ατόμου, το οποίο αναζητείται.

Ειδικότερα, κλιμάκιο αστυνομικών του προαναφερθέντος Τμήματος, ερευνώντας πληροφορία, σύμφωνα με την οποία ο 39χρονος κατείχε και πωλούσε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών, μετέβη στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας και με συντονισμένη επιχείρηση συνέλαβε τους δύο δράστες.

Οι δύο συλληφθέντες μετέφεραν με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο 1ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Λάρισας - Κοζάνης μια σακούλα που περιείχε δύο συσκευασίες ηρωίνης με περιτύλιγμα ταινίας, συνολικού βάρους 1.020 γραμμαρίων, τις οποίες έκρυψαν κάτω από μια πεσμένη μεταλλική διαφημιστική πινακίδα.

Ύστερα από περίπου δύο ώρες, ο τρίτος δράστης, ο οποίος αναζητείται, και ο 24χρονος μετέβησαν με άλλο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο σημείο όπου είχαν κρύψει τα ναρκωτικά. Ο 24χρονος κατέβηκε από το όχημα με σκοπό να πάρει τις ναρκωτικές ουσίες, αλλά συνελήφθη έπειτα από επέμβαση των αστυνομικών, ενώ ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα και διέφυγε.

Αμέσως μετά, οι αστυνομικοί συνέλαβαν στην πόλη της Λάρισας και τον 39χρονο, ενώ σε έρευνα που πραγματοποίησαν στην οικία του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρήκαν και κατέσχεσαν τα εξής:

- μία νάιλον σακούλα που περιείχε τρεις συσκευασίες ηρωίνης με περιτύλιγμα ταινίας, συνολικού βάρους 1.524 γραμμαρίων
- μία νάιλον σακούλα που περιείχε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους 1.186 γραμμαρίων
- ένα γυάλινο βάζο που περιείχε ποσότητα κάνναβης, καθαρού βάρους 676 γραμμαρίων
- τρεις νάιλον συσκευασίες κάνναβης, συνολικού βάρους 230 γραμμαρίων
- μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας
- το χρηματικό ποσό των 1.865 ευρώ.

Επίσης, κατασχέθηκαν το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο του 39χρονου, καθώς και τρία κινητά τηλέφωνα, τα οποία χρησιμοποιούσαν οι δράστες ως μέσα διευκόλυνσης για την πώληση των ναρκωτικών.

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .