Image and video hosting by TinyPic

2/5/11

Νεκρός ο στενός συνεργάτης του Bush…

Ο επικεφαλής της Αλ Κάιντα, νούμερο ένα καταζητούμενος σε όλο τον κόσμο και φερόμενος ως ο ιθύνων νους των τρομοκρατικών επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου στις Η.Π.Α., Οσάμα Μπιν Λάντεν, είναι νεκρός, μετέδωσαν τα διεθνή πρακτορεία ειδήσεων.

Το πτώμα του ηγέτη της Αλ Κάιντα βρίσκεται στα χέρια των αμερικανικών δυνάμεων που επιχειρούν στα σύνορα Πακιστάν-Αφγανιστάν στο πλαίσιο του πολέμου κατά της διεθνούς τρομοκρατίας. Οι πληροφορίες σχετικά με το σημείο που σκοτώθηκε είναι συγκεχυμένες, ωστόσο σύμφωνα με το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο BBC έπεσε νεκρός έξω από έπαυλη στην πρωτεύουσα του Πακιστάν, Ισλαμαμπάντ, κατά τη διάρκεια στρατιωτικής επιχείρησης. Πρόκειται για μεγάλη επιτυχία των δυνάμεων Ασφαλείας των Η.Π.Α. με τον πρόεδρο της χώρας να εκπληρώνει την υπόσχεση που είχε δώσει στο παρελθόν ο Τζωρτζ Μπους Τζούνιορ για τιμωρία του ανθρώπου που κρύβεται πίσω από τις επιθέσεις στους Δίδυμους Πύργους. Ωστόσο, Αμερικανοί αξιωματούχοι τονίζουν ότι ο θάνατός του αποτελεί απλώς μια συμβολική νίκη καθώς πιστεύεται ότι είχε αποσυρθεί καιρό από την ηγεσία της τρομοκρατικής οργάνωσης.

Ο Οσάμα Μπιν Λάντεν θεωρείται υπεύθυνος για μια σειρά τρομοκρατικών επιθέσεων σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των βομβιστικών επιθέσεων στις πρεσβείες των Η.Π.Α. στη Κένυα και την Τανζανία το 1998 καθώς και του βομβαρδισμού πολεμικού πλοίου στα ανοικτά της Υεμένης το 2000.
Την είδηση αναμένεται να επιβεβαιώσει σε λίγο σε δημόσιο διάγγελμά του προς τον αμερικανικό λαό, ο πρόεδρος των Η.Π.Α., Μπαράκ Ομπάμα.


Photobucket

1 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Ο Νικολάκης γράφει
Πολύ φοβάμαι πώς κάτι άλλο ετοιμάζουν γιά νά συνεχίσουν νά τρομοκρατούν τόν κόσμο μέ στόχο πάντα νά επιτύχουν αυτό πού επιθυμούν ,μέ όλα αυτά αφού καί ό ίδιος ό Μπίλ Αντεν ήταν Αμερικάνικο κατασκεύασμα καί εξυπηρέτησε μέχρι τώρα τούς σκοπούς των .Άλλωστε άμα πρακολουθησει κανείς τίς χολυγουτιανές ταινίες καί είναι πολύ προσεκτιός θά διαπιστώσεί ότι κρύβουν πολλές αλήθειες μέσα τους.

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .