Image and video hosting by TinyPic

3/12/10

Ακόμα και η ύπαρξη του είναι κακία ντροπή για τους εργαζόμενους αυτής της χώρας. Κι όμως επιμένει να κάθετε στην καρέκλα του, λες και είναι ιδιοκτησία του…

Σε οξυμένο κλίμα αναμένεται να πραγματοποιηθεί το Σάββατο το Γενικό Συμβούλιο της ΓΣΕΕ, με τον πρόεδρο της Συνομοσπονδίας να δέχεται πυρά εκ των έσω για τη στάση του.

Οι συζητήσεις μεταξύ των κοινωνικών εταίρων θα συνεχισθούν και τις επόμενες ημέρες, ενώ την ερχόμενη Πέμπτη η Λούκα Κατσέλη θα παρουσιάσει στο υπουργικό συμβούλιο το νομοσχέδιο για τις επιχειρησιακές συμβάσεις ειδικών συνθηκών.

Η ΓΣΕΕ, με επιστολή της στην υπουργό Εργασίας και τον πρόεδρο της Επιτροπής για τα Εργασιακά, Γιάννη Κουκιάδη, ζητά ως προαπαιτούμενο για οποιαδήποτε συμφωνία να ισχύσει ο όρος τον οποίο έχουν ήδη προσυπογράψει οι εταίροι σχετικά με την επέκταση των συμβάσεων.

Επιπλέον η ΓΣΕΕ χαρακτηρίζει τη μείωση του 12% ως γενικευμένη, που δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή καθώς δεν υπάρχουν συγκεκριμένοι όροι σε ποιες επιχειρήσεις θα παρέχεται αυτή η δυνατότητα.

Από την πλευρά της η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου, με επιστολή της προσκαλεί τον πρωθυπουργό να αξιολογήσει θετικά τις θέσεις του εμπορικού κόσμου κατά την τελική σύνταξη και κατάθεση του σχετικού σχεδίου νόμου στην Βουλή.

ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ© Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .