Image and video hosting by TinyPic

29/7/10

Αυτός είναι ο Τσολάκογλου ο Β’ ή Γιωργάκης Α. Παπανδρέου. Το όνομα του θα τεθεί στο πάνθεον των Εφιαλτών της ελληνικής γης…

Συνεδριάζει την Πέμπτη το μεσημέρι (2:00 μ.μ.), υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, το Υπουργικό Συμβούλιο όπου θα συζητηθούν σειρά νομοσχεδίων και θα επικυρωθεί ο διορισμός του διοικητή του ΙΚΑ.

Για όσους δεν ξέρουν τον Τσολάκογλου, Ας διαβάσουν εδώ ...

Νέος διοικητής του ΙΚΑ αναμένεται να αναλάβει -έπειτα από πολύμηνη καθυστέρηση- ο νυν γενικός γραμματέας του υπουργείου Εργασίας κ. Ροβέρτος Σπυρόπουλος.

Η επιλογή του θα οριστικοποιηθεί στο Υπουργικό Συμβούλιο, καθώς, έπειτα από την αλλαγή του σχετικού νόμου, απαιτείται έγκριση του Υπουργικού Συμβουλίου για το διορισμό του διοικητή του Ιδρύματος.

Στο Υπουργικό Συμβούλιο θα συζητηθούν επίσης τα νομοσχέδια για την ανάπτυξη της Δια Βίου Μάθησης, της αναδιοργάνωσης της Εθνικής Σχολής Δικαστών, της υπηρεσιακής εξέλιξης και ιεραρχίας στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, της ενσωμάτωσης της Οδηγίας Inspire και της άσκησης ορισμένων δικαιωμάτων από μετόχους εισηγμένων.

Νωρίτερα, θα συνεδριάσει στην Βουλή, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού, το διαθεσμικό όργανο, στο οποίο συμμετέχουν μέλη της κυβέρνησης, της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και του κόμματος.

Εξάλλου, στις 1:00 μ.μ. συνεδριάζει ο Κοινοβουλευτικός Τομέας Εργασίας (ΚΤΕ) Οικονομίας του ΠΑΣΟΚ προκειμένου να ενημερωθούν οι βουλευτές για το νέο αναπτυξιακό νόμο από την υπουργό κα Λούκα Κατσέλη.

Πριν από τη σειρά αυτή των συνεδριάσεων, ο κ. Παπανδρέου θα επισκεφθεί το πρωί τον Πυροσβεστικό Σταθμό στο Ολυμπιακό Χωριό και το Συντονιστικό Επιχειρησιακό Κέντρο της Πυροσβεστικής στο Χαλάνδρι.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς ξεκινά την Πέμπτη διήμερη περιοδεία στη Λέσβο, όπου θα έχει συναντήσεις με τοπικούς φορείς. Το βράδυ της πρώτης ημέρας της περιοδείας του θα μιλήσει στο Δημοτικό Θέατρο της Μυτιλήνης.

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .