Image and video hosting by TinyPic

10/5/10

Το δεύτερο μεγάλο θέμα δημοσιονομικής ανατροπής ανοίγει και εγκρίνει η κυβέρνηση.

Το δεύτερο μεγάλο θέμα δημοσιονομικής ανατροπής ανοίγει και εγκρίνει η κυβέρνηση.

Το νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό αναμένεται να εγκριθεί από το Υπουργικό Συμβούλιο προκειμένου να πάρει, εδώ και τώρα, τον δρόμο για την ψήφισή του από τη Βουλή.

Με το σχετικό νομοσχέδιο, που φέρνει σημαντικές ανατροπές στο ασφαλιστικό σύστημα της χώρας, προβλέπεται η καθιέρωση των 40 ετών για να βγει κάποιος στη σύνταξη.

Με τον νέο τρόπο υπολογισμού των συντάξεων θα συνταξιοδοτηθούν και οι νέοι ασφαλισμένοι, όσοι δηλαδή θα μπουν στην αγορά εργασίας από το 2015.

1 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Ανατροπές για τα κοροΐδα , διότι για τις συντάξεις που παίρνουν οι κόρες τον στρατιωτικών , αστυνομικών κλπ δεν φαίνεται να υπάρχουν ανατροπές , εγώ γνωρίζω μια κυρία Μπεμπα το όνομα της , είναι 45-50 χρονών , έχει την σύνταξη του αποθανόντος μπαμπά της εδώ και 25 χρόνια , δουλεύει και σε μια εταιρεία χωρίς ένσημα .
Δηλαδή ο στρατιωτικός δούλεψε άντε 30 χρόνια και εάν τα βάλεις κάτω τα νούμερα , άλλα 30 χρόνια που έζησε και τσέπωνε την σύνταξη συν 60 που θα την παίρνει η κόρη του , δηλαδή 90 χρόνια το κράτος δηλαδή εγώ , θα ταΐζουμε πλουσιοπάροχα ορισμένους πονηρούς

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .