Image and video hosting by TinyPic

11/2/12

Μόνο όταν πάρουν τον καναπέ και τον frappe από τον ραγιά, υπάρχει μια μικρή ελπίδα να κάνει κάτι ο δειλός ραγιάς...

Σε αστυνομικό κλοιό βρίσκεται από το πρωί η Βουλή και το Σύνταγμα. Πάνω από 6000 αστυνομικοί αναμένεται να βρεθούν στους δρόμους, θέτοντας σε εφαρμογή το σχέδιο για το συλλαλητήριο του Συντάγματος.Οι εντολές που έχουν πάρει οι αστυνομικοί είναι αυξημένη αστυνόμευση, περιπολίες, αλλά και προληπτικούς ελέγχους.

Στη σύσκεψη κορυφής που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, αποφασίστηκε να αναπτυχθεί μεγάλος αριθμός αστυνομικών δυνάμεων, που θα ξεπερνά τις 6.000, να περιοριστεί όσο περισσότερο γίνεται σε περίπτωση εκτρόπων η χρήση δακρυγόνων και χημικών και να εφαρμοστεί το δόγμα της ανοχής και της ψυχραιμίας.

Δηλαδή, να μην υπάρξουν βίαιες αντιδράσεις από τους αστυνομικούς όσο και αν προκληθούν, ενώ έλαβαν ρητή εντολή να ριχτούν στη μάχη μόνο στην περίπτωση που η κατάσταση τείνει να γίνει επικίνδυνη. Επίσης έχουν δοθεί σαφείς εντολές να μην πέσουν δακρυγόνα στις εισόδους του μετρό.

Το σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ. προβλέπει τη φρούρηση με διμοιρίες των ΜΑΤ της Βουλής και εκεί θα ανέβει το τείχος-κάγκελο από πλεξιγκλάς... Για το Κοινοβούλιο σχεδιάστηκε ειδικό πλάνο, καθώς αναμένεται να μπει στο στόχαστρο των διαδηλωτών.

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .