Image and video hosting by TinyPic

5/2/12

Έχουν υπογράψει ήδη για τα νέα μέτρα, αλλιώς οι μίζες που έχουν αρπάξει από τους Γερμανούς θα έβλεπαν το φως της δημοσιότητας. Να γιατί συνεχώς κάνουν κωλοτούμπες όλοι τους. Ξύπνα ραγιά...

Στο ενδεχόμενο να επιβληθεί κομματική πειθαρχία στην ΚΟ της ΝΔ αν υπάρξουν βουλευτές οι οποίοι θα αντιδράσουν στο νέο πρόγραμμα που θα συμφωνηθεί από τους πολιτικούς αρχηγούς, αναφέρθηκε ο Γιάννης Μιχελάκης.

Ο εκπρόσωπος της ΝΔ σε συνέντευξή του στη Real News, υποστηρίζει επίσης πως η μόνη ελπίδα για τη χώρα είναι μια ισχυρή και αυτοδύναμη κυβέρνηση και μιλά για πλήρη κατάρρευση του ΠΑΣΟΚ.
"Οι συμπεριφορές και οι αποφάσεις υπουργών του ΠΑΣΟΚ δείχνουν ότι ο τόπος δεν μπορεί να κυβερνηθεί αποτελεσματικά , παρά μόνο από μια ισχυρή αυτοδύναμη κυβέρνηση, και ο δικός μας αγώνας αναπτύσσεται σε αυτή την κατεύθυνση" δηλώνει ο κ. Μιχελάκης.
Όσον αφορά τα νέα μέτρα, ο εκπρόσωπος της ΝΔ υποστηρίζει πως υπάρχει περιθώριο διαπραγμάτευσης από τη νέα κυβέρνηση που θα προκύψει και εξαπολύει επίθεση στο ΠΑΣΟΚ ότι ποτέ δεν διαπραγματεύτηκε. "Βρήκαν την εύκολη λύση για αυτούς, να κόβουν μισθούς και να βάζουν φόρους", υποστηρίζει χαρακτηριστικά, επισημαίνοντας πως "μπορούμε να διαπραγματευτούμε όταν έχουμε συγκεκριμένες αντιπροτάσεις και πείθουμε για την απόφασή μας να πετύχουμε τους στόχους μας, που είναι η μείωση του ελλείμματος και του χρέους".

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .