Image and video hosting by TinyPic

12/2/12

Σήμερα, αφήνουμε όλοι ότι κάνουμε και σαν Έλληνες, αντιστεκόμαστε για άλλη μια φορά στο Δ’ Ράιχ και τους δοτούς πολιτικούς που πέρνουν διαταγές από τους φασίστες. Πρέπει να τελειώνουμε με αυτούς. ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ...

Με τα κυβερνητικά κόμματα να επαπειλούνται με διάλυση, με έντονη οσμή αποσύνθεσης του πολιτικού σκηνικού και σε κλίμα απαξίωσης της χώρας διεθνώς, αρχίζει στις δύο το μεσημέρι στη Βουλή η συζήτηση επί του νομοσχεδίου για τη νέα δανειακή σύμβαση.

Οι πολίτες έχοντας απολέσει πλήρως την εμπιστοσύνη τους στο πολιτικό σύστημα, υποχρεώνονται, κοχλάζοντας από αισθήματα οργής, να υποστούν ένα κοινωνικό ολοκαύτωμα. Είναι φανερό πως βλέπουν πλέον τους πολιτικούς ως τον αδίστακτο βραχίονα της τρόικα που θα εκμηδενίσει μισθούς και συντάξεις, θα διαγράψει τα εργασιακά δικαιώματα και θα ξεπουλήσει έναντι πινακίου φακής ότι έχει απομείνει από τη χώρα.

Την ώρα που στη Βουλή θα συζητείται το νέο μνημόνιο, οι πολίτες καλούνται από συνδικαλιστικές οργανώσεις, κινήματα και κόμματα της Αριστεράς να διατρανώσουν την αντίθεσή τους σε όσα πρόκειται να συμβούν. Η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ καλούν τους εργαζόμενους στο Σύνταγμα στις 17:00 το απόγευμα, ενώ το ΠΑΜΕ θα πραγματοποιήσει ξεχωριστή συγκέντρωση στην Ομόνοια.

Ο Μίκης Θεοδωράκης και ο Μανώλης Γλέζος με κοινή δήλωσή τους καλούν σε συγκέντρωση έξω από τη Βουλή «για να σταματήσει η προδοσία» και να μην ψηφιστεί η νέα δανειακή σύμβαση.

Υπό το φόβο επεισοδίων, πάνω από 5.000 αστυνομικοί θα βρίσκονται επί ποδός, ενώ μετά από εντολή της αστυνομίας ο σταθμός του Μετρό «Σύνταγμα» θα παραμείνει κλειστός καθ΄ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Η συζήτηση θα ολοκληρωθεί τα μεσάνυχτα και αμέσως μετά θα διεξαχθεί η ονομαστική ψηφοφορία, που αναμένεται να ολοκληρωθεί περίπου στις 2.00 τα ξημερώματα.

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .