Image and video hosting by TinyPic

6/2/12

Από εδώ και πέρα, όποιος πιάνει δουλειά, θα πρέπει να πληρώνει το αφεντικό για να τον αφήσει να δουλέψει. Εμπρός ραγιά, κάτσε στον καναπέ σου και απόλαυσε τους πολιτικούς το πώς σώζουν τις πέτρες της χώρας σου όχι εσένα...

Σε ελευθερη πτώση οδηγούνται οι μισθοί από την συρρίκνωση του κατώτατου μισθού και την κατάργηση της 6μηνης μετενεργειας που επιβάλλει η Τρόικα, σε ποσοστό της τάξης του 20%. Η πτώση του βασικού μισθού θα συμπαρασύρει το επιδομα ανεργίας , οικογενειακά επιδόματα , υπερωρίες αλλά και το ύψος των συντάξεων ενώ στην πρέσα θα μπούν και οι υψηλότεροι μισθοί που έως σήμερα ορίζονται από τις κλαδικές συμβάσεις.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο - εργατολόγο κ. Τάσο Πετρόπουλο "η κατάργηση της μετενέργειας και η απαξίωση του ΟΜΕΔ δε θα αλλάζουν δραματικά το κλιμα που ήδη επικρατεί στην αγορά εργασίας η οποία έχει κατακλυστεί από ατομικές συμβάσεις και ελαστικές μορφές απασχόλησης . Η επιμονή της Τρόικας για γενικευμένη εφαρμογή του νόμου θα επηρεάσει ακόμα περισσότερο την ψυχολογία της αγοράς και θα οδηγήσει σε ταχύτερη μείωση των αποδοχών "

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .