Image and video hosting by TinyPic

6/2/12

Πολιτική θύελλα στη Γαλλία...

Σφοδρές επικρίσεις έχει προκαλέσει ο υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας και στενός συνεργάτης του προέδρου Νικολά Σαρκοζί, Κλοντ Γκεάντ, με τις δηλώσεις του ότι «όλοι οι πολιτισμοί δεν είναι ίσοι».

«Εκείνοι που υπερασπίζονται την ελευθερία, την ισότητα, την αδελφοσύνη είναι για εμάς ανώτεροι συγκριτικά με όσους αποδέχονται την τυραννία, την υποταγή των γυναικών, το κοινωνικό και εθνικό μίσος» ανέφερε ο υπουργός τονίζοντας πως «πρέπει να υπερασπίσουμε τον πολιτισμό μας».

Παρά τις επικρίσεις για επικίνδυνα και ξενοφοβικά σχόλια, ο Κλοντ Γκεάντ υπεραμύνεται της δήλωσης του. «Δεν μετανιώνω για τα σχόλια» είπε την Κυριακή ο Κλοντ Γκεάντ, αν και κατηγόρησε τους επικριτές του ότι απομόνωσαν την επίμαχη δήλωση.

Για «αξιοθρήνητη πρόκληση από έναν υπουργό που γίνεται φερέφωνο του Εθνικού Μετώπου» μιλά το γαλλικό Σοσιαλιστικό Κόμμα, αναφέροντας ότι ο Νικολά Σαρκοζί επιχειρεί να προσελκύσει ψηφοφόρους του ακροδεξιού Εθνικού Μετώπου.

«Αντίθετα σε αυτό που ορίζει η σχετικιστική ιδεολογία της Αριστεράς, για εμάς όλοι οι πολιτισμοί δεν είναι ίσης αξίας» είπε ο υπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για τη μετανάστευση, σε κεκλεισμένων των θυρών συνάντηση στη γαλλική Εθνοσυνέλευση με τη νεολαία της γαλλικής δεξιάς.

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .