Image and video hosting by TinyPic

10/2/12

Από αυτή την ώρα και μετά, αφήνουμε τα πληκτρολόγια και συμμετέχουμε όλοι στις διαδηλώσεις. Θα σας ενημερώνουμε κατά περίσταση...

Στο Σύνταγμα και στην πλατεία Ομονοίας μεταβαίνουν πολίτες για να διαδηλώσουν, στο πλαίσιο των τριημέρων κινητοποιήσεων που προανήγγειλε η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ. Εκατοντάδες βρίσκονται στο Σύνταγμα, όπου έχει δοθεί το ραντεβού των συνδικάτων.

Στην πλατεία Ομονοίας, περί τα 10.000 άτομα, μέλη του ΠΑΜΕ, έχουν ανταποκριθεί μέχρι στιγμής στο κάλεσμα για αντίσταση ενάντια στα αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης.

Στην Ομόνοια μετέβη και η Γ.Γ. του Κ.Κ.Ε., Αλέκα Παπαρήγα, η οποία ανέφερε: «Kαι τις σάρκες τους να δώσουν οι εργαζόμενοι, η χρεοκοπία δεν θα αποτραπεί, η μόνη λύση είναι η αποδέσμευση από την ΕΕ και η διαγραφή του χρέους.

Η κυκλοφορία στην οδό Πανεπιστημίου έχει διακοπεί, από το ύψος της Σίνα. Επιπλέον, κλειστές είναι οι οδοί Σταδίου, Αιόλου, Αγίου Κωνσταντίνου, Αθηνάς και Πειραιώς.

Στο μεταξύ κατάληψη στο υπουργείο Εργασίας πραγματοποιούν oι εργαζόμενοι και μέλη του ΠΑΜΕ.

Πρωινή κατάληψη έγινε στα γραφεία της Περιφέρειας Κρήτης, από το ΠΑΜΕ.

Στο μπαλκόνι ανήρτησαν πανό στο οποίο αναγράφεται: «Κάτω η κυβέρνηση και τα κόμματα της πλουτοκρατίας - Αγώνας - Ρήξη - Ανατροπή – ΠΑΜΕ».

Της κατάληψης της περιφέρειας, προηγήθηκε κινητοποίηση στη ΒΙ.ΠΕ. Ηρακλείου στις 05.30 το πρωί.

Δεκάδες διαδηλωτές έχουν συγκεντρωθεί, αυτή την ώρα στην Καμάρα (Θεσσαλονίκη), προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για το νέο Μνημόνιο. Το ΠΑΜΕ έδωσε ραντεβού στο Άγαλμα Βενιζέλου.

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .