Image and video hosting by TinyPic

3/2/12

Δεν υπάρχει μέρα που να μην επιτεθεί στην Ελλάδα το μπασταρδάκι από το Βιετνάμ που νομίζει ότι είναι Γερμανός...

Δεν υπάρχει περίπτωση συμμετοχής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας στη διαδικασία απομείωσης του ελληνικού χρέους, τονίζει ο αντικαγκελάριος και υπουργός Οικονομίας της Γερμανίας Φίλιπ Ρέσλερ, σε συνέντευξή του στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας «Wall Street Journal» της Γερμανίας.

Ο Ρέσλερ αφήνει ανοιχτή τη συζήτηση περί επιτρόπου, ζητεί αυστηρή εφαρμογή των δεσμεύσεων που έχουν αναληφθεί από την Ελλάδα και εξαρτά την εκταμίευση επιπλέον οικονομικής βοήθειας από το περιεχόμενο της έκθεσης που θα υποβάλει τις επόμενες ημέρες η τρόικα.

Η εφημερίδα αναφέρεται σε δήλωση του υπουργού Οικονομικών Ευάγγελου Βενιζέλου, ο οποίος φέρεται να είπε ότι χωρίς τη συμμετοχή της ΕΚΤ στο «κούρεμα», ο στόχος για χρέος στο 120% ως το 2020 δεν μπορεί να επιτευχθεί. Ο Γερμανός υπουργός Οικονομίας ωστόσο επιμένει ότι «δεν τίθεται θέμα» και προσθέτει ότι είναι οι ιδιώτες πιστωτές της Ελλάδας, οι οποίοι πρέπει πρωτίστως να παραιτηθούν από μέρος των δικαιωμάτων τους.

Σε ό,τι αφορά την επιπλέον οικονομική βοήθεια προς την Ελλάδα, ο υπουργός Οικονομίας της Γερμανίας εξηγεί ότι «οι αποφάσεις μας κρέμονται από τα συμπεράσματα της τρόικα». Όπως αναφέρει, πριν από την εκταμίευση χρημάτων, χρειαζόμαστε την έκθεση της τρόικας, η οποία μπορεί να είναι έτοιμη τις επόμενες μέρες.

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .