Image and video hosting by TinyPic

12/2/12

«Να σταματήσει τον χημικό πόλεμο που έχει εξαπολύσει εναντίον των διαδηλωτών», αξίωσε από την κυβέρνηση ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ...

«Να σταματήσει τον χημικό πόλεμο που έχει εξαπολύσει εναντίον των διαδηλωτών», αξίωσε από την κυβέρνηση ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Ο κ.Λαφαζάνης κατήγγειλε πως οι διαδηλωτές εναντίον του Μνημονίου, μεταξύ των οποίων και οι Μίκης Θεοδωράκης και Μανώλης Γλέζος, αντιμετωπίζουν προβλήματα από τα χημικά της Αστυνομίας - και κατηγόρησε την κυβέρνηση πως «προσπαθεί να κερδοσκοπίσει στην Ελλάδα και διεθνώς, με τις εικόνες από την πλατεία Συντάγματος».

«Η κερδοσκοπία δεν γίνεται απ' την κυβέρνηση. Δυστυχώς, ακόμα και στην οριακή αυτή στιγμή, διάφοροι εκτός αιθούσης θεωρούν πως πρέπει να συνεχίσουν τις συνήθειες του παρελθόντος και φοβούμαι και πως εντός αιθούσης δεν είναι πολλές συμπεριφορές οι πλέον πρέπουσες, συν τοις άλλοις και με την μονομερή κατανομή ευθυνών», απάντησε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Παντελής Οικονόμου. «Θα παρακαλούσα, λίγο περισσότερη ψυχραιμία. Δεν υπάρχει λόγος να γίνεται εδώ μετάγγιση όσων γίνονται έξω στην αίθουσα», συμπλήρωσε.

«Κανείς δεν είναι ευτυχής που γίνονται επεισόδια. Υπάρχει όμως και μια πραγματικότητα: Υπάρχουν και κουκουλοφόροι που πετάνε μολότωφ και δεν ταιριάζει σε μια ειρηνική διαδήλωση σαν αυτή» παρενέβη ο Χρήστος Πρωτόπαπας εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ. «Αν από κάποιον κινδυνεύουν οι άνθρωποι που είπε, κινδυνεύουν απ' αυτούς. Αυτοί δημιουργούν το πρόβλημα και τις αντιδράσεις - και θα πρέπει να το καταδικάσουμε όλοι αυτό».

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .