Image and video hosting by TinyPic

2/2/12

Διακόπτουν το ρεύμα σε όσους δεν πλήρωσαν το χαράτσι, του φοβερού και τρομερού Βενιζέλου, που κάποιοι θα τον κάνουν και πρωθυπουργό σε λίγους μήνες...

Διακοπές ρεύματος φαίνεται ότι έχει κάνει και στην Ζάκυνθο η Δ.Ε.Η., αφού καθημερινά έρχονται στο φως της δημοσιότητας και νέες σχετικές περιπτώσεις, με τους πολίτες να καταγγέλουν ότι μένουν στο σκοτάδι, επειδή δεν πλήρωσαν το χαράτσι για τα ακίνητα, το οποίο επιβάλλεται μέσω των λογαριασμών του ηλεκτρικού ρεύματος.

Η κ. Μπιάζη, κατήγγειλε πως εδώ και έναν μήνα έχει μείνει χωρίς ρεύμα, επειδή δεν εξόφλησε τους δύο λογαριασμούς που της έστειλε η ΔΕΗ και που μέσα σε αυτούς υπήρχε και το ποσό για το χαράτσι.

Η καταγγέλλουσα συμμετείχε στη συνέντευξη Τύπου που έδωσαν, τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής που έχει δημιουργηθεί στο νησί.

Οι κ. Κωστάκης, Κασιμάτης, Καμπίτσης και Λογοθέτης, κάλεσαν τον κόσμο να αντισταθεί απέναντι στα αντιλαϊκά μέτρα της Κυβέρνησης και πρόσθεσαν πως έχει κατατεθεί στη ΔΕΗ ομαδική εξώδικη διαμαρτυρία, καθώς και προειδοποίηση για αστικές και ποινικές ευθύνες, σε περίπτωση διακοπής του ηλεκτρικού ρεύματος σε 64 πολίτες.

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .