Image and video hosting by TinyPic

9/2/12

Σύριοι αντικαθεστωτικοί δήλωσαν χθες ότι χρειάζονται όπλα και όχι ξένους στρατιώτες...

Σύριοι αντικαθεστωτικοί δήλωσαν χθες ότι χρειάζονται όπλα και όχι ξένους στρατιώτες για να ανατρέψουν το καθεστώς του Μπασάρ αλ-Ασαντ.

«Θέλουμε στρατιωτική υποστήριξη. Χρειαζόμαστε όπλα», δήλωσε διοικητής του Ελεύθερου Συριακού Στρατού, σε συνάντηση των αντικαθεστωτικών που οργανώθηκε κοντά στην Δαμασκό και η οποία μεταδόθηκε στην Ουάσινγκτον μέσω Διαδικτύου.

«Το ανθρώπινο δυναμικό το έχουμε, μάς λείπουν τα όπλα. Δε ζητούμε στρατιώτες», τόνισε ο διοικητής που έδωσε το όνομα Μοχάμεντ.

Ο Σύρος διοικητής πρόσθεσε ότι οι κάτοικοι της Χομς, της πόλης που πολιορκείται από τις συριακές δυνάμεις εδώ και πολλές ημέρες, είναι αντιμέτωποι με μια «καταστροφική» ανθρωπιστική κρίση.
«Η κρίση αυτή θα επιδεινωθεί εάν ο στρατός συνεχίσει να σφίγγει τον κλοιό στην πόλη αυτή και δεν επιτρέψει να φθάσουν εκεί τρόφιμα ή άλλη βοήθεια», πρόσθεσε.

«Είμαστε αντιμέτωποι με μια από τις χειρότερες μηχανές θανάτου στον κόσμο», πρόσθεσε ο Σύρος διοικητής και τόνισε ότι οι δυνάμεις των αντικαθεστωτικών χρησιμοποιούν ελαφρά όπλα για να επιτεθούν στα άρματα μάχης.

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .