Image and video hosting by TinyPic

6/2/12

Αφήστε τα αυτά εμποράκοι της δεκάρας. Είστε ευχαριστημένοι που θα κοπούν οι μισθοί, αφού ξέρετε ότι ο ραγιάς όλο και θα ψωνίζει και ας μείνει χωρίς ρεύμα...

«Νιώθουμε ηττημένοι, ως κοινωνικοί εταίροι, αφού οι κόκκινες γραμμές κατέληξαν...κόκκινες κορδέλες. Η μείωση του κατώτατου μισθού ισοδυναμεί με κούρεμα 13ου και 14ου μισθού, ενώ κρύβει παγίδες για το σύνολο των αμοιβών του ιδιωτικού τομέα».

Αυτό τονίζει σε δήλωσή του ο πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου ΕΣΕΕ Β. Κορκίδης, σχετικά με τα αποτελέσματα των διαπραγματεύσεων των πολιτικών αρχηγών με την κυβέρνηση και την Τρόικα.

Παράλληλα, υπενθυμίζει ότι οι κοινωνικοί εταίροι παραμένουν σταθεροί στις θέσεις τους για διατήρηση του κατώτατου μισθού, όπως έχει συμφωνηθεί στην ΕΓΣΣΕ, στη διατήρηση του θεσμού των κλαδικών συμβάσεων, του 13ου και 14ου μισθού και στην αξιοπρεπή διαβίωση των παλιότερων γενεών.

«Με μεγάλη αγωνία παρακολουθούμε τις διαβουλεύσεις, συναισθανόμαστε τη κρισιμότητα των στιγμών για το μέλλον της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας και ως εκπρόσωποι του εμπορίου δηλώνουμε ότι θα αγωνιστούμε για τη διαφύλαξη των επιχειρήσεών μας και για το επίπεδο διαβίωσης του ελληνικού λαού», καταλήγει ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ.


Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .