Image and video hosting by TinyPic

12/2/12

Λάθος η επιβολή μέτρων λιτότητας...

Το γιατί είναι λάθος των εταίρων μας η επιβολή νέων μέτρων λιτότητας και περικοπής των μισθών στον ιδιωτικό τομέα, αντί να απαιτήσουν την ολοκλήρωση του ανοίγματος των κλειστών αγορών, αναλύει η εφημερίδα New York Times.

«Μία ξεροκέφαλη αντιπαράθεση εκτυλίσσεται αυτήν την εβδομάδα ανάμεσα στην έτοιμη να χρεοκοπήσει Ελλάδα και τους λάθος προσανατολισμένους Ευρωπαίους εταίρους της που απαιτούν από αυτήν να πληρώσει τα χρέη της. Το αποτέλεσμα, είναι δυστυχώς, προαποφασισμένο.

Η Ελλάδα θα πρέπει να δώσει στην Ευρώπη όλα, ή τουλάχιστον τα περισσότερα από αυτά που θέλει. Δεν μπορεί να επιβιώσει χωρίς τα χρήματα της Ευρώπης, ακόμη και την στραγγαλίσουν οι απαιτήσεις των εταίρων της. Οι ηγέτες της Ευρώπης, όμως, θα έπρεπε ήδη να γνωρίζουν ότι αυτή η προσέγγιση δεν είναι αποτελεσματική.

Η Γερμανίδα καγκελάριος, η βασική αρχιτέκτονας της καταστροφικής ευρωπαϊκής διαχείρισης της κρίσης χρέους της ευρωζώνης, μπορεί να συνεχίσει να προσποιείται ότι σκληρότερα μέτρα λιτότητας θα «θεραπεύσουν» τα προβλήματα χρέους της Ελλάδας και της Ευρώπης», αναφέρει μεταξύ άλλων η αμερικανική εφημερίδα.

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .