Image and video hosting by TinyPic

6/2/12

Θα γίνει κατάσχεση του ΟΑΚΑ...

Στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Σταδίου βρίσκονται από το πρωί αντιπρόσωποι και εργαζόμενοι της εταιρίας ΓΕΝ-ΚΑ Α.Ε, η οποία από το 2005 είχε αναλάβει τον καθαρισμό του Σταδίου.

Η συγκεκριμένη εταιρία, σύμφωνα με πληροφορίες, ζητά από το Ο.Α.Κ.Α 2.500.000 ευρώ, ποσό που προέρχεται από παλαιότερες οφειλές του Σταδίου προς την εταιρία.

Στις εγκαταστάσεις του Σταδίου βρίσκεται ο αντιπρόσωπος της εταιρίας με τη συνοδεία δικαστικού επιμελητή, με σκοπό να διαπραγματευτούν την άμεση αποπληρωμή των χρεών του Σταδίου.

Από το 2005 μέχρι και το 2011 η εταιρία απασχολούσε 70- 80 περίπου άτομα προσωπικό για τον καθαρισμό των εγκαταστάσεων του Σταδίου.

Κατά τη διάρκεια αυτών των ετών η εταιρία βλέποντας ότι το Ο.Α.Κ.Α δεν ήταν συνεπής στις οικονομικές του υποχρεώσεις, ήρθε σε διακανονισμό, τον οποίο το Ο.Α.Κ.Α δεν τήρησε και αυτό είχε ως αποτέλεσμα η εταιρία να προβεί σε αγωγές.

Σήμερα ο δικαστικός επιμελητής απέδωσε στη Διοίκηση του Ο.Α.Κ.Α απόφαση διαταγής πληρωμής.

Εργαζόμενοι και διοίκηση της εταιρίας ζητούν να δοθούν τα χρήματα πίσω διαφορετικά θα προβούν σε κατάσχεση υλικού από τον χώρο του σταδίου.

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .