Image and video hosting by TinyPic

6/2/12

Βοήθεια παιδιά, ψηφίστε και πάλι Βούρο, γιατί και ο δικός τους γιος είναι άνεργος. Βγείτε στους δρόμους διαδηλώστε να βρει δουλειά ο γιος του Βούρου, αν δεν μπορείτε απλά κλάψτε...

Σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις του ο ηθοποιός και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Βούρος, μιλάει για τα χρέη του και όσα έχασε από την ενασχόληση του με την πολιτική.

«Θεωρούμαι ο πιο φτωχός βουλευτής», λέει στο περιοδικό «Down Town», ενώ υποστηρίζει πως όταν άνθρωποι πηγαίνουν στο γραφείο του ζητώντας του δουλειά, εκείνος τους απαντά:«Ο γιος μου έχει γυρίσει εδώ και πέντε μήνες από το μεταπτυχιακό του στο Εδιμβούργο, και δεν έχει δουλειά ούτε αυτός. Δε θα σηκώσω, όμως, ποτέ το τηλέφωνο για να βρει δουλειά -και δεν το θέλει ούτε ο ίδιος. Θα παραμείνει κι αυτός ανάμεσα στους χιλιάδες άλλους άνεργους Έλληνες επιστήμονες, μέχρι να βρει».

«Ένας νόμος δεν μπορεί να είναι παράδεισος για όλους», λέει στη συνέχεια για την απόφασή του να πει «ναι» στο μνημόνιο και προσθέτει: «Προσπαθείς απλά να καλύψεις όσο το δυνατόν μεγαλύτερο πληθυσμικό κομμάτι και όσο το δυνατόν μεγαλύτερο κομμάτι δικαιωμάτων. Και σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία έχει τρωθεί ένα πολύ μεγάλο μέρος του πληθυσμού. Αλλά, τηρουμένων των αναλογιών, θεωρώ ότι, από τη στιγμή που μπήκαμε σε αυτό το χορό, έπρεπε να χορέψουμε στο ρυθμό που μας έπαιζε η ορχήστρα».

Δεν είναι σκληρό τριάντα χρόνια επιτυχημένης καριέρας στο θέατρο να τα εξαργυρώνετε τώρα με χαρακτηρισμούς όπως «προδότης» και «δοσίλογος», τον ρωτά ο δημοσιογράφος και ο Γιάννης Βούρος απαντά: «Είναι άδικο και, εν πάση περιπτώσει, δεν μπορεί να ευθύνονται για όλα αυτά που συμβαίνουν 75 βουλευτές που μπήκαν στο ελληνικό κοινοβούλιο την τελευταία διετία. Δεν είναι εύκολο να ακυρώνεις τη διαδρομή τριάντα χρόνων ενός ανθρώπου, επειδή συμμετείχε στο πολιτικό σύστημα της χώρας! Συγνώμη κιόλας, αλλά ο Βούρος ευθύνεται για τα δεινά της χώρας;».

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .