Image and video hosting by TinyPic

7/2/12

Η Ευρωζώνη μπορεί να επιβιώσει ακόμη κι αν η Ελλάδα αναγκαστεί να βγει από το ευρώ, φέρεται να δήλωσε η Ευρωπαία Επίτροπος...

Η Ευρωζώνη μπορεί να επιβιώσει ακόμη κι αν η Ελλάδα αναγκαστεί να βγει από το ευρώ, φέρεται να δήλωσε η Ευρωπαία Επίτροπος Νέλι Κρους σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ολλανδική εφημερίδα Volkskrant.

Η κ. Κρους, η οποία είναι αρμόδια για τον κλάδο των τηλεπικοινωνιών και το Internet στην 27μελή Ευρωπαϊκή Ενωση, δήλωσε στην εφημερίδα ότι εάν η Ελλάδα εγκατέλειπε την Ευρωζώνη, η νομισματική ένωση δεν θα αντιμετώπιζε πρόβλημα.
«Λένε ότι εάν μια χώρα αφεθεί να φύγει ή ζητήσει να βγει (από την Ευρωζώνη), θα καταρρεύσει ολόκληρο το οικοδόμημα. Αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια», είπε προσθέτοντας παράλληλα ότι οι πολιτικοί αρχηγοί στην Ελλάδα πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι οι κυβερνήσεις της Ολλανδίας και της Γερμανίας μπορούν να «πουλήσουν» την ιδέα της έκτακτης διάσωσης στους φορολογούμενούς τους μόνον εάν έχουν αποδείξεις καλής θέλησης από την πλευρά των Ελλήνων πολιτικών αρχηγών.

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .