Image and video hosting by TinyPic

5/2/12

Για ποια αλληλεγγύη μιλάτε ρε τοκογλύφοι, φασίστες του κερατά; Αν οι πολιτικοί μας δεν ήταν τόσο πουλημένοι, τώρα οι ευρωπαϊκή μαφία σας θα είχε ήδη διαλυθεί κτήνη...

Άλλο ένα τελεσίγραφο προς την Ελλάδα στέλνει ο επικεφαλής του Eurogroup Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, προειδοποιώντας ότι το νέο πρόγραμμα βοήθειας προς την χώρα μας δεν θα δοθεί με κάθε κόστος και απειλεί με χρεοκοπία αν η Ελλάδα δεν εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της.

Αν η Ελλάδα αποτύχει να εφαρμόσει τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις τότε δεν θα πρέπει να περιμένει πράξεις αλληλεγγύης από τους άλλους, υπογραμμίζει ο Γιούνκερ σε συνέντευξή του στο γερμανικό περιοδικό Spiegel που προδημοσιεύει το πρακτορείο Dow Jones Newswires .
«Αν δούμε ότι τα όλα πάνε στραβά στην Ελλάδα, τότε δεν θα υπάρξει νέο πρόγραμμα και αυτό σημαίνει ότι τον Μάρτιο θα έχουμε χρεοκοπία» αναφέρει ο επικεφαλής του Eurogroup.
Απλώς και μόνο το ενδεχόμενο μιας χρεοκοπίας, θα δράσει πιεστικά για τους Έλληνες, ώστε να εργαστούν σε τομείς που αυτή την στιγμή παραλύουν, εκτιμά ο Γιούνκερ, τονίζοντας παράλληλα ότι στον τομέα των ιδιωτικοποιήσεων είναι σαφές ότι η χώρα μας δεν έχει τηρήσει τα συμφωνηθέντα:
«Η Ελλάδα θα πρέπει να ξέρει ότι δεν θα υιοθετήσουμε πιο χαλαρή στάση στο θέμα των ιδιωτικοποιήσεων» προειδοποιεί ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου και επικεφαλής του Εurogroup.

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .