Image and video hosting by TinyPic

5/2/12

Σφοδρές χαλαζοπτώσεις πλήττουν την βόρεια και κεντρική Ηλεία από τα μεσάνυχτα του Σαββάτου...

Σφοδρές χαλαζοπτώσεις πλήττουν την βόρεια και κεντρική Ηλεία από τα μεσάνυχτα του Σαββάτου. Κανείς δεν μπορεί να εκτιμήσει το μέγεθος των ζημιών που έχουν προκληθεί στις καλλιέργειες.

Οι ισχυρότατες βροχοπτώσεις έχουν δημιουργήσει αρκετά προβλήματα κυρίως στην περιοχή του Κάμπου, ενώ από τα ξημερώματα το μέτωπο της κακοκαιρίας επηρεάζει την περιοχή του Πύργου.

Δύο γυναίκες διασώθηκαν από άνδρες της Πυροσβεστικής σε πλημμυρισμένα σπίτια. Και οι δύο ήταν ασθενείς, η μία βρέθηκε στην περιοχή της Κεραίας κατάκοιτη, με το νερό σχεδόν να την έχει σκεπάσει - κινδύνεψε να πνιγεί. Η κατάσταση στον Πύργο και στη γύρω περιοχή είναι τραγική, υπάρχουν φόβοι για εκτεταμένες πλημμύρες στον Αλφειό, την ίδια ώρα που η κακοκαιρία δείχνει να μην υποχωρεί αλλά να ενισχύεται και να έχει ξεπεράσει τα 140 χιλιοστά βροχής !!! ανά ώρα ανά στρέμμα...


Θεωρείται βέβαιο πως το πρώτο φως της ημέρας θα αποκαλύψει μια τραγική εικόνα. Αξίζει να σημειώσουμε πως οι Πυροσβέστες πλέον κινούνται με προτεραιότητα τη διάσωση ατόμων που έχουν εγκλωβιστεί και έπειτα για τα πλημμυρισμένα κτίρια...
Ενδεικτικό της έντασης της κακοκαιρίας, είναι ότι η Πυροσβεστική έχει λάβει πάνω από 200 κλήσεις για βοήθεια, όμως, μόνο στις 105 μπόρεσε να ανταποκριθεί, σύμφωνα με επίσημες πηγές.


Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .