Image and video hosting by TinyPic

5/2/12

Η σωτηρία της Ελλάδας είναι πολύ δύσκολη, λέει ο άνθρωπος που ανήκει σ' αυτούς που έχουν για πρόεδρο τον άνθρωπο με το παπάκι...

Η σωτηρία της Ελλάδας είναι πολύ δύσκολη και η έξοδος από την Ευρωζώνη πιθανή υποστηρίζει ο νέος επικεφαλής των Σοσιαλιστών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Αυστριακός Χάνες Σβόμποντα, ο οποίος φθάνει τη Δευτέρα στην Αθήνα για συναντήσεις.

Εκτιμά δε ότι η διεξαγωγή εθνικών εκλογών στην Ελλάδα την άνοιξη είναι προβληματική γιατί θα ανακόψει την πορεία των μεταρρυθμίσεων.

«Πολύ δύσκολα θα σωθεί η Ελλάδα, θέλω να το πω ανοιχτά», υποστηρίζει ο Σβόμποντα σε συνέντευξη την Κυριακή στη γερμανική Ραδιοφωνία και επισημαίνει ότι δεν αποκλείεται η έξοδος της χώρας από την Ευρωζώνη, σε περίπτωση κατά την οποία οι μεταρρυθμίσεις που ζητούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο αποδειχθεί ότι δεν είναι υλοποιήσιμες.

Πάντως προειδοποιεί για σοβαρές συνέπειες στους οικονομικούς θεσμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης από μια τέτοια εξέλιξη.

«Δεν θα πρέπει όμως να χαρούμε για κάτι τέτοιο, διότι πέρα από την αλληλεγγύη προς την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό οι τράπεζες και οι οικονομικοί θεσμοί της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα υποφέρουν» υπογράμμισε.

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .