Image and video hosting by TinyPic

10/2/12

Απαισιόδοξες είναι οι προβλέψεις και του Εμπορικού και βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών...

Απαισιόδοξες είναι οι προβλέψεις και του Εμπορικού και βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών ύστερα από τα τρομακτικά μέτρα που αναμένεται να εφαρμοστούν στην ελληνική κοινωνία με το μνημόνιο ΙΙ.

Ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ , Κώστας Μίχαλος, εκτίμησε πως η χώρα οδηγείται σε κοινωνική εξαθλίωση και σε μαθηματική χρεοκοπία.

«Σοκ και δέος σε ολόκληρη την ελληνική κοινωνία, προκαλούν τα μέτρα που περιέχονται στο κείμενο που προωθεί η τρόικα, και όπως όλα δείχνουν θα επιβληθούν τελικά στη χώρα μας».

«Η Ελλάδα υποβάλλεται στο μαρτύριο της σταγόνας και δυστυχώς δεν υπάρχει καμιά προοπτική για το μέλλον, αφού σε όλα όσα αποφασίζονται δεν υπάρχει ίχνος αναπτυξιακής διάστασης», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε «Ήδη, η ανεργία στη χώρα μας άγγιξε το 21%, γεγονός που είναι άμεσα συνδεδεμένο με το τσουνάμι των λουκέτων που πλήττει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Να σημειώσω, δε, ότι στο δείκτη της ανεργίας δεν συμπεριλαμβάνονται οι δεκάδες χιλιάδες πλέον κατεστραμμένοι επιχειρηματίες»

Τέλος σημείωσε την ανάγκη έστω και την ύστατη στιγμή να αλλάξει πορεία η χώρα υπαινισσόμενος εκλογές ή δημοψήφισμα λέγοντας «ας δώσουμε το δικαίωμα στον ελληνικό λαό να επιλέξει αυτός την τύχη του»

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .