Image and video hosting by TinyPic

6/2/12

Συνελήφθησαν παραχαράκτες...

Μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και πολυήμερη έρευνα από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου, συνελήφθησαν χθες το απόγευμα με την συνδρομή στελεχών του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου, ένα ζεύγος αλλοδαπών, με την κατηγορία της παραχάραξης και κυκλοφορίας πλαστών χαρτονομισμάτων σε νυχτερινά κέντρα διασκέδασης, βενζινάδικα, περίπτερα και παντοπωλεία του Βόλου.

Συγκεκριμένα, μετά από τρεις ελεγχόμενες συναντήσεις στη χερσαία ζώνη του λιμένα και εντός της πόλης πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου αγορά τραπεζογραμματίων (χαρτονομίσματα) αμφιβόλου γνησιότητας αντί του χρηματικού ποσού των 120 ευρώ από τον 38χρονο αλλοδαπό.

Στη συνέχεια ακολούθησε έρευνα με παρουσία Εισαγγελικού λειτουργού και τη συνδρομή στελεχών του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, που διατηρεί η 35χρονη στην πόλη του Βόλου, όπου παρέδωσε για έλεγχο ένα τραπεζογραμμάτιο αμφιβόλου γνησιότητας με αναγραφόμενη αξία 50 ευρώ.

Στο κατάστημα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία φυσιγγιοθήκη με οκτώ φυσίγγια αγνώστων στοιχείων, ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, μία ψηφιακή βιντεοκάμερα, μία ψηφιακή φωτογραφική μηχανή και δύο κινητά τηλέφωνα.

Σε σωματική έρευνα που ακολούθησε στον 38χρονο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δεκαπέντε τραπεζογραμμάτια των 50 ευρώ, αμφιβόλου γνησιότητας, καθώς επίσης ένα αλβανικό LEKE των διακοσίων και ένα ελληνικό των 500.000 δραχμών.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας προέκυψε ότι για τον 38χρονο αλλοδαπό εκκρεμούσαν δύο ανεκτέλεστες δικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου του Βόλου.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου διενεργείται προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία.

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .