Image and video hosting by TinyPic

1/2/12

Κατάλαβε ότι τα κορόιδα που τον ψηφίζουν ξύπνησαν και ετοιμάζει να κάνει άλλη μια πρωκτοτούμπα ο εκτοξευτής φούμαρων...

Εν μέσω έντονων αντιδράσεων από τα κόμματα έφερε στη βουλή ο υπουργός Δικαιοσύνης το νομοσχέδιο για την αποσυμφόρηση των φυλακών αλλά και τα ναρκωτικά.

Πρώτη ανακοίνωσε ότι αποχωρεί η ΝΔ και στη συνέχεια το ΛΑΟΣ. Διαγωνισμός για το ποιος υπερασπίζεται περισσότερο από τους 2 τα ιερά και τα όσια;

Πάντως ο κ. Καρατζαφέρης προχώρησε και ένα βήμα παραπέρα συγκαλώντας γι' αυτή την ώρα σύσκεψη με τους 4 υπουργούς – βουλευτές του ΛΑΟΣ που συμμετέχουν στην κυβέρνηση Παπαδήμου. «Έτσι όπως έγιναν τα πράγματα δεν είναι κυβέρνηση του κ. Παπαδήμου, αλλά κυβέρνηση ΠαΣοΚ», δήλωσε ο κ. Καρατζαφέρης ο οποίος συμπλήρωσε πως στη σύσκεψη αυτή «δεν αποκλείεται να αποφασίσουμε την αποχώρησή μας από την κυβέρνηση».

Πάντως, πέρα από τις μικροπολιτικές σκοπιμότητες που μπορεί να κρύβονται πίσω από αυτή την κίνηση, εύλογα μπορεί να αναρωτηθεί κανείς: Όταν σε τέτοια θέμα που δεν έχουν να κάνουν με την επιβίωση της χώρας δεν μπορούν τα τρία κόμματα να ομονοήσουν, τότε με τρόμο σκέφτεται κανείς τι θα γίνει όταν θα κληθούν να ψηφίσουν μέτρα που θα οδηγήσουν στη νέα δανειακή σύμβαση.

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .