Image and video hosting by TinyPic

9/2/12

Τα κτήνη του ΠΑΣΟΚ, έχουν βγάλει ένα χαρτί και μαζεύουν υπογραφές για να μη γίνουν εκλογές. Αυτό το κόμμα πρέπει πάση θυσία να μείνει εκτός βουλής πλέον...

Ή ζούνε στον κόσμο του καλού παγωτού ή μας δουλεύουν όλους και κινούνται βάσει ενός καλοστημένου επικοινωνιακού παιχνιδιού!

Ενώ, λοιπόν, οι δανειστές μας έχουν βάλει το πιστόλι στον κρόταφο, και τις τελευταίες ώρες ακούμε ότι τα επιτελεία των τριών κομμάτων ΠΑΣΟΚ – ΝΔ – ΛΑΟΣ προσπαθούν να δούνε τι θα απαντήσουν για τα μέτρα και αν μπορούν να τα περάσουν από την Βουλή, οι πασόκοι βουλευτές κάνουν το αμίμητο!

Αφού συνέταξαν κείμενο με αίτημα την παράταση της κυβέρνησης Παπαδήμου για έναν χρόνο, το ...έβγαλαν στην γύρα και ζητούν από τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ να το υπογράψουν!

Προφανώς ο Γρηγόρης Νιώτης που φέρεται να είναι ο εμπνευστής και ο «διακινητής» του κειμένου κάτι περισσότερο θα ξέρει για να προεξοφλεί πως το μνημόνιο 2 θα περάσει από την Βουλή «αναίμακτα» με την διαφορά ότι μας το κρατάει μυστικό!

Για την ιστορία πάντως, το κείμενο που είναι έμπνευσης Ιπποκράτους, ζητά από τον πρωθυπουργό αφού ψηφίσει τα μέτρα που ζητά η τρόικα, να προχωρήσει σε σειρά νομοθετικών πρωτοβουλιών που θα... αντισταθμίσουν τις απώλειες!

Και σε αυτές αναφέρουν μεταξύ άλλων την απαγόρευση των συναλλαγών σε ρευστό άνω των 100 ευρώ, κούρεμα και επιμήκυνση των δανείων των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων, αλλά και επιβολή εξοντωτικών ποινών σε όσους κερδοσκοπούν με στόχο τη μείωση των τιμών κατά 40%...

Ήδη το κείμενο έχει υπογραφεί από τους Νιώτη,Ροδούλα Ζήση,Μιχελογιαννάκης,Μαγκούφης, Κυριακή Τεκτονίδου, Διαμαντίδης,Θεοδωρίδης!

Μάλλον μας δουλεύουν ψιλό γαζί...

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .