Image and video hosting by TinyPic

9/2/12

Καταστροφή στο δήμο Μονεμβασιάς...

Έντονα καιρικά φαινόμενα που έπληξαν -μεταξύ άλλων- την περιοχή της Νότιας Πελοποννήσου κατά το διήμερο 6 και 7 Φεβρουαρίου 2012 προξένησαν σημαντικές καταστροφές και δυσχερείς καταστάσεις σε δημοτικές αλλά και ιδιωτικές υποδομές.

Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου προκλήθηκαν μεγάλες ζημιές στο παραλιακό μέτωπο της Δ.Ε. Μονεμβασίας με αποκλεισμούς δρόμων και μεγάλες καταστροφές στις λιμενικές εγκαταστάσεις της μαρίνας της Τ.Κ. Μονεμβασιάς, καθώς και βύθιση αλιευτικών σκαφών.

Την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου σημειώθηκαν ζημιές στο παραλιακό μέτωπο της Δ.Ε. Βοιών, της Δ.Ε. Ασωπού, της Δ.Ε. Ζάρακα και της Δ.Ε. Μολάων, με αποκλεισμούς δρόμων από πέτρες και φερτά υλικά από τη θάλασσα, στις λιμενικές εγκαταστάσεις, ενώ βυθίστηκαν και αρκετά αλιευτικά σκάφη στις Ενότητες αυτές.
Επίσης προκλήθηκαν μεγάλες ζημιές στο αλιευτικό καταφύγιο στην Τ.Κ. Ελαίας και στο αλιευτικό καταφύγιο στη θέση «Πυλά» της Τ.Κ. Δαιμονιάς, όπου βυθίστηκαν και αλιευτικά σκάφη.

Ο Δήμος για να μπορέσει να αντιμετωπίσει τα προβλήματα από τα ακραία καιρικά φαινόμενα κινητοποίησε πέρα από τα μηχανήματά του και ιδιώτες με τα δικά τους μηχανήματα, καθώς το μέτωπο των καταστροφών ήταν ιδιαίτερα μεγάλο και πολλοί παραλιακοί δρόμοι θα παρέμεναν επί αρκετές ημέρες αδιάβατοι.

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .