Image and video hosting by TinyPic

1/2/12

Δεν θα πειράξουν τον 13ο και 14ο μισθό, αλλά θα κόψουν τους μισθούς και έτσι οι ραγιάδες θα είναι ευχαριστημένοι με τα «καθρεφτάκια» που του προσφέρουν. Καλά μας κάνουν...

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην υπάρξουν παρεμβάσεις στον 13ο και 14ο μισθό άφησε ο επικεφαλής του προγράμματος για την ελληνική οικονομία Πόουλ Τόμσεν, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Καθημερινή», ωστόσο εμμένει στην θέση του για μείωση του κατώτατου μισθού στον ιδιωτικό τομέα.

Ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ στην Ελλάδα θέτει θέμα «περιορισμού του κατώτατου μισθού», έστω προσωρινά, επισημαίνοντας ότι στην Ισπανία και την Πορτογαλία ο κατώτατος μισθός είναι χαμηλότερος.
Προτείνει, επίσης, το κλείσιμο δημοσίων οργανισμών και την απόλυση υπαλλήλων και επισημαίνει τη σημασία της δέσμευσης των πολιτικών αρχηγών να τηρηθεί το νέο οικονομικό πρόγραμμα.
Τέλος, αναφέρεται σε λάθη που έγιναν, όπως η έμφαση που δόθηκε στη φορολογία και τάσσεται εμμέσως υπέρ της επανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών με προνομιούχες μετοχές, με το επιχείρημα ότι «δεν θέλουμε το κράτος να διοικεί τις τράπεζες».

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .