Image and video hosting by TinyPic

15/1/12

Τμήματα του ρωσικού διαστημικού οχήματος Phobos-Grunt θα πρέπει να πέσουν σήμερα στην Αργεντινή...

Τμήματα του ρωσικού διαστημικού οχήματος Phobos-Grunt θα πρέπει να πέσουν σήμερα στην Αργεντινή, δήλωσε μια πηγή του ρωσικού διαστημικού τομέα, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Interfax.

«Σύμφωνα με τα στοιχεία που ήταν διαθέσιμα στις 12:30 GMT, το Phobos-Grunt θα συντριβεί στη Γη στις 17:52 GMT, περίπου 120 χλμ. δυτικά της Αργεντινής πόλης του Ροζάριο στο κέντρο της χώρας, 500 βορειοδυτικά του Μπουένος Άιρες» είπε η πηγή.

Η πηγή ανέφερε ότι οι εμπειρογνώμονες, ωστόσο, δεν θα μπορέσουν να δώσουν μια ακριβή τελική πρόβλεψη πριν από τις 17:00 GMT.

Η ρωσική διαστημική υπηρεσία Roskosmos προσπάθησε πάντως από την πλευρά της να πει πού θα συντριβεί σήμερα στη Γη το διαστημικό όχημα, ανακοινώνοντας ένα «παράθυρο» περίπου τεσσάρων ωρών και μια γεωγραφική περιοχή που καλύπτει ένα μεγάλο μέρος του πλανήτη.

Οι προβλέψεις της Roskosmos αφορούν σε ένα μεγάλο μέρος του κόσμου: Νότια Αμερική, Καραϊβική, Δυτική Αφρική και Βόρεια Ευρώπη, ένα μεγάλο μέρος της Ασίας, της Αυστραλίας και των ωκεανών, Ατλαντικού και του Ειρηνικού.

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .