Image and video hosting by TinyPic

10/1/12

Τα έβαλε με όλους ο mister air liner...


Οργισμένη ήταν η αντίδραση του Κίμωνα Κουλούρη στην κίνηση του υπουργού προστασίας του Πολίτη, Χρήστου Παπουτσή, να συγχαρεί τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ για τον χειρισμό της υπόθεσης του πρώην υπουργού. «Όλοι είναι ίσοι απέναντι στο νόμο» είπε ο κ. Παπουτσής, γεγονός που εξόργισε τον Κίμωνα Κουλούρη.

Σε ένα πραγματικό παραλήρημα σε τηλεοπτικό σταθμό και στο Marconi Radio του Βόλου, ο πρώην υπουργός ξέσπασε κατά του υπουργού Προστασίας του Πολίτη αλλά και του ίδιου του Γιώργου Παπανδρέου καθώς, όπως είπε, «διέλυσαν τον τόπο, φτώχυναν την κοινωνία και διέλυσαν την παράταξη…».

«Αλήθεια, Χρήστο Παπουτσή τους συνεχάρης διότι μπροστά στο 15χρονο παιδί μου, που το ξέρεις καλά, άρπαζαν από το μανίκι τον πατέρα τους να τον πετάξουν έξω από το αυτοκίνητο; Τους συνεχάρης, Χρηστάκη Παπουτσή, γιατί περικυκλώθηκε αυτό το αυτοκίνητο από 30 αστυνομικούς ειδικών δυνάμεων με ειδικό σήμα; Τους συνεχάρης Χρήστο Παπουτσή γιατί εξύβριζαν και ασχημονούσαν μπροστά σε έναν πολίτη που λέγεται Κίμων Κουλούρης;», ανέφερε ο πρώην υπουργός.

Ο κ. Κουλούρης χαρακτήρισε μάλιστα «αγνώμονα» τον Χρήστο Παπουτσή γιατί -όπως υποστήριξε- όφειλε σε εκείνον την εξέλιξή του, καθώς και ότι «έχει μίσος μαζί μου γιατί δεν συμπορεύτηκα με την επιλογή του για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ»...


Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .