Image and video hosting by TinyPic

24/1/12

Το κλείσιμο του megaupload φαίνεται ότι ήταν μόνο η αρχή. Τη Δευτέρα, δύο ακόμα sites προστέθηκαν στη λίστα των τέως υπηρεσιών διαμοιρασμού αρχείων...

Το κλείσιμο του megaupload φαίνεται ότι ήταν μόνο η αρχή. Τη Δευτέρα, δύο ακόμα sites προστέθηκαν στη λίστα των τέως υπηρεσιών διαμοιρασμού αρχείων. Πρόκειται για το FileServe και το FileSonic.

Αμφότερες οι υπηρεσίες λειτουργούσαν στα πρότυπα του Megaupload. Ο χρήστης ανέβαζε ένα οποιοδήποτε αρχείο και στη συνέχεια έδινε το link σε τρίτους που ήθελαν να κατεβάσουν το αρχείο. Εδώ και λίγες ώρες, όμως, τόσο το FileServe όσο και το FileSonic έχουν αφαιρέσει τη δυνατότητα για download από τρίτους και ο κάθε χρήστης μπορεί να κατεβάζει μόνο τα αρχεία που έχει ανεβάσει ο ίδιος.

Σε αντίθεση με την περίπτωση του Megaupload, η κίνηση των FileServe και FileSonic ήταν εθελοντική. Προφανώς, οι δύο υπηρεσίες πήραν αυτή την πρωτοβουλία για να προλάβουν το "κυνηγητό" από τις διωκτικές αρχές. Μένει να δούμε αν πρόκειται για μέτρο μόνιμου χαρακτήρα ή για προσωρινή κίνηση μέχρι να πέσουν οι τόνοι.

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .