Image and video hosting by TinyPic

17/1/12

H Ελλάδα είναι παγιδευμένη σε ένα σύστημα που νομοτελειακά την οδηγεί σε πλήρη κατάρρευση...

Τον κώδωνα του κινδύνου όσον αφορά στις οικονομικές πολιτικές που εφαρμόζονται από την κυβέρνηση για την έξοδο της χώρας από την κρίση έκρουσε τη Δευτέρα ο πρόεδρος του Ελληνο-Αμερικανικού Επιμελητηρίου, Γιάννος Γραμματίδης.

«H Ελλάδα είναι παγιδευμένη σε ένα σύστημα που νομοτελειακά την οδηγεί σε πλήρη κατάρρευση. Υπό αυτές τις συνθήκες δεν μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον της χώρας», εξήγησε.

«Μετά την ανακοίνωση περί των οικονομικών μεγεθών του 2011 δεν επιχαίρουμε για την επαλήθευση της πρόβλεψής μας ότι το έλλειμμα θα κυμαινόταν τελικά στο 10,5% αντίθετα με άλλες επίσημες προβλέψεις. Παράλληλα και η ανεργία φαίνεται ότι θα κυμανθεί γύρω στο 17%, ενώ η ύφεση θα ξεπεράσει το 6,1% του ΑΕΠ. Τα μεγέθη αυτά αποδεικνύουν πανηγυρικά ότι αποτύχαμε στη λήψη και εφαρμογή όλων εκείνων των διαρθρωτικής φύσεως μέτρων που θα μπορούσαν να βελτιώσουν την κατάσταση», εξήγησε.

«Είναι λυπηρό ότι οι διαπιστώσεις μας αυτές είναι μονότονα οι ίδιες κάθε χρόνο και ότι δεν υπάρχουν δείγματα έστω και της ελάχιστης υιοθέτησής τους για την έξοδο της χώρας από την κρίση και τη θέση της σε τροχιά ανάπτυξης», πρόσθεσε.

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .