Image and video hosting by TinyPic

7/1/12

Eπίθεση κατά πάντων εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ...

Eπίθεση κατά πάντων εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, σε νέα συνέντευξή του.

Αναφερόμενος στην «προσχηματική», όπως την χαρακτήρισε άρνηση της κ. Παπαρήγα και του κ. Κουβέλη για τη συγκρότηση ενιαίου μετώπου της Αριστεράς στις εκλογές, ο κ. Τσίπρας σχολίασε ότι οι δύο πολιτικοί «στρώνουν το δρόμο στον Αντώνη Σαμαρά, να πάρει τις 50 έδρες μπόνους».

Όσον αφορά στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο κ. Τσίπρας ανέφερε ότι ρόλος του δεν είναι να πριμοδοτεί την κυβέρνηση, αλλά να υπερασπίζεται τους θεσμούς και το Σύνταγμα.

Αναφερόμενος στη διαδοχή στο ΠΑΣΟΚ, ο κ. Τσίπρας έκανε λόγο για μια διαπάλη που εκφράζει την αγωνία ενός κόμματος εξουσίας που χάνει την επαφή με το κυβερνητικό παιχνίδι και τον διαγκωνισμό προσώπων που άλλη δουλειά δεν έχουν μάθει από το να κυβερνούν.

«Πρόκειται για επαγγελματίες υπουργούς. Υποδύονται άνετα κάθε ρόλο μόνο και μόνο για να κυβερνήσουν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Real News».

Επίσης, ο κ. Τσίπρας χαρακτήρισε εύλογη λαϊκή απαίτηση τη σύσταση Εξεταστικής για το μνημόνιο, ενώ κατηγόρησε τον Γ. Παπανδρέου ότι επί δύο χρόνια όχι μόνον δεν συγκρούστηκε με τη διαπλοκή, αλλά στηρίχθηκε αποκλειστικά σε αυτήν, κάνοντάς την παντοδύναμη.

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .