Image and video hosting by TinyPic

15/1/12

Έντονη είναι η ανησυχία των ιταλικών Αρχών πως ο αριθμός των νεκρών από το ναυάγιο του «Costa Concordia» θα αυξηθεί σύντομα...


Έντονη είναι η ανησυχία των ιταλικών Αρχών πως ο αριθμός των νεκρών από το ναυάγιο του «Costa Concordia» θα αυξηθεί σύντομα, την ίδια στιγμή που τα σωστικά συνεργεία κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής ένα ζευγάρι από τη Ν. Κορέα, το οποίο παρέμεινε παγιδευμένο μέσα σε καμπίνα για περισσότερες από 26 ώρες.

Μέχρι στιγμής ο αριθμός των νεκρών έχει φθάσει τους τρεις με τουλάχιστον 50 ανθρώπους να παραμένουν αγνοούμενοι. Σε δηλώσεις της η δήμαρχος της πόληw Ορμπετέλο στην Τοσκάνη δεν άφησε μεγάλα περιθώρια για αισιοδοξία, υπογραμμίζοντας πως «υπάρχουν σίγουρα πολλοί νεκροί».

«Με ενημέρωσαν για περίπου 40 αλλά ο αριθμός δεν έχει καθοριστεί ακόμα. Αυτό που είναι βέβαιο είναι ότι μιλάμε για δεκάδες νεκρούς. Το αν είναι 35, 40 ή λίγο λιγότεροι, δεν το γνωρίζουμε προς το παρόν», τόνισε.

Οι ενέργειες των σωστικών συνεργείων σταμάτησαν λίγη ώρα μετά τη διάσωση των Νοτιοκορεατών καθώς το σκοτάδι έχει καλύψει την περιοχή την ίδια στιγμή που οι θερμοκρασίες παραμένουν εξαιρετικά χαμηλές.



Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .