Image and video hosting by TinyPic

26/1/12

Αυτή την φορά δεν θα σώσεις το σιχτιρισμένο σου κόμμα Κακλαμάνη...

Συνέχεια στο θέμα του αντάρτικου που καταγράφηκε προ ημερών στη Βουλή αναφορικά με την τροπολογία Λοβέρδου για το ωράριο των φαρμακείων, έδωσε ο Απόστολος Κακλαμάνης, ο οποίος διαμήνυσε τα εξής:

«Η κυβέρνηση θα έπρεπε να καταλάβει ότι η Βουλή δεν είναι για να περάσει οτιδήποτε ελαφρά τη καρδία εισηγείται. Την κυβέρνηση τη σεβόμαστε, τη στηρίζουμε, αλλά προϋπόθεση για τη στήριξή της είναι ο σεβασμός του Κοινοβουλίου. Το ότι κατάφεραν κάποιοι να ευτελίσουν τον βασικό θεσμικό κορμό που είναι το Κοινοβούλιο, δεν σημαίνει ότι αμαχητί οι 300 εκπρόσωποί του θα σκύψουμε το κεφάλι. Αρκετά πια σε αυτή την προσπάθεια απαξίωσης των θεσμών».

Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής σημείωσε με νόημα ότι «Είμαστε στην εποχή των χαρταετών της πολιτικής, που ισχυρά συμφέροντα, εκδοτικά, οικονομικά, δίνουν μάχη να επιστέψει η χώρα στη δραχμή» και πρόσθεσε ότι «Αυτά είναι τα μεγάλα συμφέροντα που επιδιώκουν το πολιτικό παιχνίδι να παιχτεί με μια καινούργια τράπουλα, αλλά σημαδεμένη και συναποτελούμενη από όλα αυτά τα σημαδεμένα τραπουλόχαρτα που κυκλοφορούν στον δημόσιο βίο της χώρας. Πρόσωπα άνευ ουσιαστικής αξίας και ειδικού βάρους, που, αφού τα αναδείξουν σαν χαρταετούς, στο τέλος βλέπουμε, σαν σαρκοβόρα, τα ίδια τα Μ.Μ.Ε. πως τα κατατεμαχίζουν, τα εξευτελίζουν, τα αξιοποιούν για να ευτελίσουν τη λειτουργία της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας».

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .