Image and video hosting by TinyPic

12/1/12

Φρίκη. Έκαψαν μικρό κοριτσάκι για να εκφοβίσουν...

Την βαρβαρότητα τους εξάντλησαν αυτοί που λυμαίνονται τα δάση του Αμαζονίου. Ένα μικρό κοριτσάκι απομακρύνθηκε από το χωριό της φυλής Αγούα που μένει στην περιοχή και αριθμεί περίπου 60 κατοίκους. Κάποιοι ξυλοκόποι το έπιασαν, το έδεσαν σε ένα δέντρο και το έκαψαν προς παραδειγματισμό.

Ένα μέλος από την φυλή είπε πως το κορίτσι είναι πολύ πιθανό να έβλεπε πρώτη φορά στη ζωή της λευκούς ενώ η αποκάλυψη αυτής της τραγικής ιστορίας έγινε μετά από έρευνα που ξεκίνησε τον Οκτώβριο όταν κάποιοι ιεραπόστολοι κατήγγειλαν το γεγονός. Μάλιστα κάποιες μαρτυρίες λένε πως οι αδίστακτοι δράστες γελούσαν την ώρα που έβαζαν φωτιά στο άτυχο κορίτσι.

Οι ξυλοκόποι προσπαθούν με αυτό τον τρόπο να διώξουν τις φυλές που κατοικούν στην περιοχή για να εκμεταλλευτούν ανενόχλητοι τους φυσικούς πόρους της. Από το 2003 έως το 2010 έχουν δολοφονηθεί τουλάχιστον 450 μέλη φυλών που ζουν στον Αμαζόνιο.

Δυστυχώς μετά από εκατοντάδες χρόνια η αιματοχυσία ιθαγενών δεν έχει σταματήσει σε μία περιοχή που οι «πολιτισμένοι» λαοί χρησιμοποιούσαν πάντα ως μέσο έκφρασης τους ωμή βία εναντίον των «απολίτιστων» λαών.



Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .