Image and video hosting by TinyPic

12/1/12

Φτου σου μωρή αδερφή και μάλιστα κραγμένη...

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε ο 25χρονος «τραμπούκος» που ξυλοκόπησε μέχρι θα θανάτου έναν 84χρονο την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αιτωλοακαρνανία.

Η σύλληψή του έγινε σήμερα το πρωί στο Αγρίνιο, ύστερα από την έκδοση σχετικού εντάλματος.
Υπενθυμίζεται ότι στις 31 Δεκεμβρίου 2011, ο 25χρονος αποβιβάστηκε από το Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο, που οδηγούσε στη Νέα Αβόρανη Αιτωλοακαρνανίας και κατευθυνόμενος σε όχημα στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, επιτέθηκε και τραυμάτισε με γροθιές στο κεφάλι τον 56χρονο οδηγό και τον 84χρονο συνοδηγό του οχήματος (πατέρα και γιο).

Τα θύματα διακομίσθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου. Ο 56χρονος εξήλθε μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών, ενώ ο 84χρονος παρέμεινε για νοσηλεία, έως και την 5η Ιανουαρίου 2012 οπότε και υπέκυψε στα τραύματά του.

Σήμερα το πρωί, οι Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, αξιοποιώντας κατάλληλα πληροφορίες, ενήργησαν έρευνα, παρουσία δικαστικού λειτουργού, σε οικία στον Άγιο Κωνσταντίνο Αγρινίου, όπου διαμένουν ένας άνδρας και μία γυναίκα ηλικίας 72 και 66 ετών αντίστοιχα.

Κατά την έρευνα εντοπίστηκε ο 25χρονος να κρύβεται σε πατάρι και συνελήφθη. Επίσης συνελήφθησαν ο 72χρονος και η 66χρονη, με την κατηγορία της υπόθαλψης εγκληματία.

Ο 25χρονος οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου και κρατείται, προκειμένου να απολογηθεί ενώπιον του κ. Ανακριτή, ενώ για τους υπόλοιπους συλληφθέντες ορίστηκε τακτική δικάσιμος.

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .