Image and video hosting by TinyPic

14/1/12

Κάτι ετοιμάζουν οι Εβραίοι...

Η αμερικανική κυβέρνηση ανησυχεί για την προετοιμασία από το Ισραήλ, παρά τις αντιρρήσεις της, μιας στρατιωτικής δράσης εναντίον του Ιράν και εφάρμοσε ένα σχέδιο εκτάκτων καταστάσεων ώστε να προστατευτούν οι εγκαταστάσεις της στην περιοχή, γράφει η εφημερίδα Wall Street Journal.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα, ο υπουργός Άμυνας Λίον Πανέτα και υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι επικοινώνησαν κατ΄ιδίαν με την ισραηλινή ηγεσία για να προειδοποιήσουν για τις συνέπειες μιας τέτοιας επίθεσης.

Ο Μπαράκ Ομπάμα τηλεφώνησε την Πέμπτη στον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου και ο επικεφαλής του γενικού επιτελείου ενόπλων δυνάμεων των ΗΠΑ στρατηγός Μάρτιν Ντέμπσεϊ θα συναντηθεί για το θέμα αυτό με Ισραηλινούς στρατιωτικούς αξιωματούχους στο Τελ Αβίβ την προσεχή εβδομάδα, προσθέτει η Wall Street Journal.

Η εφημερίδα εκτιμά ότι ο αμερικανικός στρατός προετοιμάζεται για πιθανά αντίποινα από μια ισραηλινή στρατιωτική επιδρομή, όπως μια ενδεχόμενη επίθεση στην πρεσβεία των ΗΠΑ στη Βαγδάτη από φιλο-ιρανούς σιίτες.

Τουλάχιστον 15.000 Αμερικανοί διπλωμάτες, υπάλληλοι της ομοσπονδιακής κυβέρνησης και επιχειρηματίες βρίσκονται στο Ιράκ.

Οι ΗΠΑ διατηρούν αποτρεπτική δύναμη 15.000 στρατιωτών στο Κουβέιτ, ενώ ένα δεύτερο αεροπλανοφόρο τους βρίσκεται ήδη στην περιοχή του Κόλπου, υπενθυμίζει η εφημερίδα.

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .