Image and video hosting by TinyPic

3/1/12

Μπορεί να μας πει κάποιος από τους σιχαμένους πολιτικούς πότε δεν ήταν κρίσιμο το επόμενο τρίμηνο; Γιατί κανάγιες δεν λέτε την αλήθεια; Το χρέος είναι μη διαχειρίσιμο...

Την κρισιμότητα των επόμενων τριών - τεσσάρων μηνών για την πορεία της χώρας υπογράμμισε εκ νέου ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παντελής Καψής, σημειώνοντας ότι πρέπει να υπογραφεί η δανειακή σύμβαση, αλλιώς «είμαστε εκτός αγορών και εκτός ευρώ».

«Το επόμενο τρίμηνο, τετράμηνο είναι που θα κριθούν όλα. Αυτό είναι και ο λόγος ύπαρξης αυτής της κυβέρνησης» δήλωσε χαρακτηριστικά και τόνισε ότι «το ζήτημα της παραμονής στο ευρώ είναι ανοιχτό».

Ερωτηθείς σχετικά με το ενδεχόμενο λήψης νέων μέτρων, απάντησε ότι «πιθανότατα να υπάρχει ανάγκη και πρόσθετων μέτρων», ωστόσο, όπως είπε, κάτι τέτοιο δεν έχει τεθεί μέχρι στιγμής.

Ανέφερε ακόμη ότι το ζήτημα του ανασχηματισμού δεν υπάρχει αυτή την ώρα, ενώ σε ό,τι αφορά στη λειτουργία της κυβέρνησης, δεδομένων των διαφορετικών απόψεων των κομμάτων που τη στηρίζουν, εκτίμησε ότι κάτω από την πίεση της ανάγκης θα υπάρξει σύνθεση των απόψεων.

Σε ερώτηση αν ο Απρίλιος είναι ο μήνας των εκλογών, απάντησε ότι «έτσι κάπως είναι».

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .