Image and video hosting by TinyPic

29/1/12

Πέφτουν οι μάσκες της Παγκόσμιας Κυβέρνησης για το τι ετοιμάζει στην ανθρωπότητα...

Αν είστε ένας από τα εκατομμύρια χρήστες της διαδικτυακής μηχανής αναζήτησης Google, του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Google ή του YouΤube καλό θα είναι δώσετε προσοχή στην είδηση που ακολουθεί. Η Google αλλάζει την πολιτική της για την προστασία του προσωπικού απορρήτου, ώστε να επιτρέπεται ο εντοπισμός χρηστών σε όλες τις πλατφόρμες της.

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι από την 1η Μαρτίου, ενοποιεί σε μια τις 60 διαφορετικές πολιτικές απορρήτου που ίσχυαν για τις υπηρεσίες της, έτσι ώστε να «απλουστεύσει» την εμπειρία του χρήστη, όπως αναφέρει.
Η Google ανακοίνωσε ότι θα μπορεί να συνδυάσει πληροφορίες που οι χρήστες χορηγούν σε μια υπηρεσία της, με πληροφορίες από άλλες υπηρεσίες, με στόχο καλύτερη αναζήτηση αποτελεσμάτων και τοποθέτηση διαφημίσεων.

Αλλά επικριτές της ενέργειας αυτής ανησυχούν ότι η εταιρεία δεν δίνει στους χρήστες την δυνατότητα να επιλέξουν μη παρακολούθηση τους από το σύστημα. Ο επικεφαλής της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης «Common Sense Media» εξέδωσε ανακοίνωση που χαρακτηρίζει την αλλαγή της πολιτικής απορρήτου της Google «εξοργιστική και λίγο τρομακτική», όπως ίδιος αναφέρει. Και τονίζει ότι οι καταναλωτές, κυρίως έφηβοι και παιδιά, δεν έχουν την επιλογή αποχώρησης από τις υπηρεσίες της Google.

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .