Image and video hosting by TinyPic

18/1/12

Προσέξτε πόσο ανάλγητοι είναι οι πολιτικοί. Διαπραγματεύονται με έναν που «έκλεψε», αντί να τον κλείσουν ισόβια μέσα και να κατασχέσουν όλη του την περιουσία...

Διαπραγμάτευση εφ' όλης της ύλης ξεκινά μεταξύ του επιχειρηματία Λ. Λαυρεντιάδη και της Proton Bank, για την επιστροφή του συνόλου των δανείων τα οποία είχαν λάβει εταιρείες αμέσου ή έμμεσου συμφέροντος του επιχειρηματία.

Σύμφωνα την εφημερίδα «Capital», η πλευρά Λαυρεντιάδη, μετά τον καταιγισμό στοιχείων που αποκάλυψε η έρευνα του εισαγγελέα Δραγάτση, ήρθε σε επαφή με τη διοίκηση της Proton, με διαφαινόμενη πρόθεση την επιστροφή του συνόλου των δανείων, τα οποία ελήφθησαν την εποχή της διοίκησης του Λ. Λαυρεντιάδη.

Τα συγκεκριμένα δάνεια είχαν χαρακτηριστεί επισφαλή και κινήθηκε νομική διαδικασία εις βάρος του επιχειρηματία, ο οποίος προφανώς, εν όψει ενδεχόμενων ποινικών διώξεων, φέρεται αποφασισμένος να επιστρέψει το σύνολο των χρημάτων στην τράπεζα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν δημοσιοποιηθεί, το συνολικό ποσό προσεγγίζει τα 700 εκατ. ευρώ, ενώ προ ημερών ο κ. Λαυρεντιάδης είχε εμφανιστεί ενώπιον εισαγγελέα και είχε ζητήσει προθεσμία, προκειμένου να επιστρέψει ένα ποσό κοντά στα 200 εκατ. ευρώ.

Οι εξελίξεις, όμως, φαίνεται πως τον οδηγούν σε διαπραγμάτευση για επιστροφή του συνόλου των δανείων.

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .