Image and video hosting by TinyPic

28/1/12

Σφοδρό κύμα κακοκαιρίας που έρχεται από τη Σιβηρία θα χτυπήσει σήμερα όλη τη χώρα...

Σφοδρό κύμα κακοκαιρίας που έρχεται από τη Σιβηρία θα χτυπήσει σήμερα όλη τη χώρα και η έντασή του θα κορυφωθεί την Δευτέρα.

Οι μετεωρολόγοι προειδοποιούν για πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και χιόνια στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, σε ένα σκηνικό που θα συνεχιστεί με ακόμη χαμηλότερες θερμοκρασίες και την Κυριακή. Στην Αττική θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις με πρόσκαιρες ασθενείς βροχές στα ανατολικά και βόρεια, ενώ θα σημειωθούν και πρόσκαιρες ασθενείς χιονοπτώσεις στα βόρεια ορεινά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 9 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια του νομού θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα για ασθενή χιονόπτωση ή χιονόνερο. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 5 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς χιονοπτώσεις ή χιονόνερο αρχικά στην κεντρική Μακεδονία και αργότερα στη δυτική Μακεδονία. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -6 έως 05 βαθμούς Κελσίου. Τοπικά στη δυτική Μακεδονία θα σημειωθεί ολικός παγετός.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που παροδικά θα είναι αυξημένες με πιθανότητα βροχής στο Ιόνιο. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο από -03 έως 06 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο θα σημειωθούν νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές και ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως 11 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη θα σημειωθούν νεφώσεις με ασθενείς βροχές στη βόρεια Κρήτη και πιθανώς στις Κυκλάδες. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της Κρήτης. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 12 βαθμούς Κελσίου. Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που θα είναι αυξημένες στα βόρεια. Στα βόρεια θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .