Image and video hosting by TinyPic

27/1/12

Μήνυμα στήριξης προς την Ελλάδα απέστειλε σήμερα, ο παιδεραστής Μπαρόζο...

Μήνυμα στήριξης προς την Ελλάδα απέστειλε σήμερα ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, καταφερόμενος εναντίον όσων μιλούν για χρεοκοπία της χώρας μας, τονίζοντας παράλληλα πως ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα ήταν οδυνηρό για όλη την ευρωζώνη.

«Όσοι μιλούν για χρεοκοπία της Ελλάδας δεν ξέρουν τι λένε», δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μπαρόζο, μετά τη συνάντηση που είχε στις Βρυξέλλες με το Βέλγο πρωθυπουργό Ελιο Ντι Ρούπο.
Ο Ζ. Μπαρόζο τόνισε ότι «εφόσον οι φίλοι μας Έλληνες πράξουν όσα τους αναλογούν, οφείλουμε να τους στηρίξουμε, καθώς ενδεχόμενη χρεοκοπία θα ήταν επώδυνη τόσο για την Ελλάδα όσο και για την ευρωζώνη».
Ο πρόεδρος της Επιτροπής δεσμεύτηκε για την ξεκάθαρη στάση της ΕΕ, η οποία αφορά στην παροχή εγγυήσεων προς την Ελλάδα, ώστε να διασφαλιστεί η βιωσιμότητα της χώρας εντός της ευρωζώνης.
Αναφερόμενος στην επίσκεψη του κλιμακίου της Τρόϊκας στην Αθήνα ο Ζ. Μπαρόζο είπε ότι οι συζητήσεις με τις ελληνικές αρχές προχωρούν ικανοποιητικά και εξέφρασε την ελπίδα να ολοκληρωθούν σε «λογικό χρονικό πλαίσιο».

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .